Platoon 500W PSU alınır mı?

Alacağın en ucuz 500W güç kaynağı bu olmalı. Bundan daha ucuz güç kaynakları tercih edilmemeli.

Gamepower, Dark, Frisby, Rampage, Power Boost markalarının güç kaynaklarından uzak durulması gerekiyor.

Yıllardır Power Boost kullanıyorum 250W hiçbir sorun olmadı sadece sesli çalışıyor o kadar gamepowerdanda çoğu insan memnun ve ben Rampage 550W +80 Gold Full modüler alacağım bence sorun olmaz çünkü Gold sertifikalı bir PSU.

Bence dedim ve bu PSU'nun 850W modelinden herkes memnun 550W kullananıda gördüm o kişide gayet memnun.
Bu iş benceyle senceyle değil nesnel şekilde tartışılmalı. Memnunum diyen kişiler sistemin çalıştığını görünce olley ullağn alin olm fp diyenler. Bir arkadaşıma sorsam memnun ama iki ay sonra patlayınca aynı firmaya ne diyecek merak ediyorum.

Platoon dünya üzerinde bulup bulabileceğiniz en kötü üründür. Aynı şekilde Hadron da öyle.

Mouse üretmeyi dahi bilmeyen adamlardan PSU mu alacağız bir de? Prize taksan priz utanır elektrik vermeye.

Platoon kullanıp da memnun olan varsa Allah ona akıl fikir versin.

Bu iş benceyle senceyle değil nesnel şekilde tartışılmalı. Memnunum diyen kişiler sistemin çalıştığını görünce olley ullağn alin olm FP diyenler. Bir arkadaşıma sorsam memnun ama iki ay sonra patlayınca aynı firmaya ne diyecek merak ediyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videonun tarihine ve yorumlarına göz atmanı tavsiye ederim.
Platoon dünya üzerinde bulup bulabileceğiniz en kötü üründür. Aynı şekilde Hadron'da öyle.

Mouse üretmeyi dahi bilmeyen adamlardan PSU mu alacağız bir de? Prize taksan priz utanır elektrik vermeye.

Platoon kullanıp da memnun olan varsa Allah ona akıl fikir versin.

Platoon ve Hadron için doğru konuşuyorsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videonun tarihine ve yorumlarına göz atmanı tavsiye ederim.

Youtube kanalına bak herifin. Pubg Lite oyununda hile kullanan birisinin saçma videosunu izlemem. Sana diyorum anlamıyorsun adam görmüş çalıştığını hemen övmüş anlaşılan. Bunun bir tık üstleri de var Rampage'nin satın aldığı. Değişik yüz ifadeleri ve ürünü küçük resim yapanlar var ya.

@Efe İyican Aynı şeyler Everest için de geçerli. Sen şu an sertifika var diye ürünü kaliteli sanıyorsun. Bir de gold ya, tamamdır o iş. Üst düzey oldu Everest şimdi. Böyle bir şey yok. Attığın videoda adam şu kablo şuraya takılıyormuş, bu kablo buraya takılıyormuş diyor. Açmış da incelemiş mi içini? Bunu dedeme ver, dedem bile yapar. Işıklı diye PSU alana da Allah akıl fikir versin.

Rampage ucuz ürünler üreten, kalitesiz bir firmadır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı