CanSeven00 Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #1 Platoon X-23-30 Pc Usb Girişli Bilgisayar Oyun Kolu Gamepad 2518 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Platoon X-23-30 Pc Usb Girişli Bilgisayar Oyun Kolu Gamepad 2518 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Arkadaşlar Trendyol'dan bu ürünü almayı düşünüyorum. Bu gamepad ile RDR 2 oynanır mı sizce? Başka önerileriniz varsa linkini atın. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2021
Platoon X-23-30 Pc Usb Girişli Bilgisayar Oyun Kolu Gamepad 2518 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Platoon X-23-30 Pc Usb Girişli Bilgisayar Oyun Kolu Gamepad 2518 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Arkadaşlar Trendyol'dan bu ürünü almayı düşünüyorum. Bu gamepad ile RDR 2 oynanır mı sizce? Başka önerileriniz varsa linkini atın.
HamzaKaya* Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 1.258 Çözümler 4 21 Ocak 2021 #2 CanSeven00 dedi: Platoon X-23-30 Pc Usb Girişli Bilgisayar Oyun Kolu Gamepad 2518 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Platoon X-23-30 Pc Usb Girişli Bilgisayar Oyun Kolu Gamepad 2518 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Arkadaşlar Trendyol'dan bu ürünü almayı düşünüyorum. Bu gamepad ile RDR 2 oynanır mı sizce? Başka önerileriniz varsa linkini atın. Genişletmek için tıkla... Çok kalitesiz duruyor almanızı tavsiye etmem.
CanSeven00 dedi: Platoon X-23-30 Pc Usb Girişli Bilgisayar Oyun Kolu Gamepad 2518 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Platoon X-23-30 Pc Usb Girişli Bilgisayar Oyun Kolu Gamepad 2518 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Arkadaşlar Trendyol'dan bu ürünü almayı düşünüyorum. Bu gamepad ile RDR 2 oynanır mı sizce? Başka önerileriniz varsa linkini atın. Genişletmek için tıkla... Çok kalitesiz duruyor almanızı tavsiye etmem.
kolsuz ama naruto Picopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 221 Makaleler 1 21 Ocak 2021 #3 CanSeven00 dedi: Platoon X-23-30 Pc Usb Girişli Bilgisayar Oyun Kolu Gamepad 2518 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Platoon X-23-30 Pc Usb Girişli Bilgisayar Oyun Kolu Gamepad 2518 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Arkadaşlar Trendyol'dan bu ürünü almayı düşünüyorum. Bu gamepad ile RDR 2 oynanır mı sizce? Başka önerileriniz varsa linkini atın. Genişletmek için tıkla... Hocam bu aşırı kalitesiz bir ürün. Boşuna almayın RDR 2 PS4'de var o yüzden PS4 kolu almanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
CanSeven00 dedi: Platoon X-23-30 Pc Usb Girişli Bilgisayar Oyun Kolu Gamepad 2518 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Platoon X-23-30 Pc Usb Girişli Bilgisayar Oyun Kolu Gamepad 2518 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Arkadaşlar Trendyol'dan bu ürünü almayı düşünüyorum. Bu gamepad ile RDR 2 oynanır mı sizce? Başka önerileriniz varsa linkini atın. Genişletmek için tıkla... Hocam bu aşırı kalitesiz bir ürün. Boşuna almayın RDR 2 PS4'de var o yüzden PS4 kolu almanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 21 Ocak 2021 #4 CanSeven00 dedi: Platoon X-23-30 Pc Usb Girişli Bilgisayar Oyun Kolu Gamepad 2518 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Platoon X-23-30 Pc Usb Girişli Bilgisayar Oyun Kolu Gamepad 2518 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Arkadaşlar Trendyol'dan bu ürünü almayı düşünüyorum. Bu gamepad ile RDR 2 oynanır mı sizce? Başka önerileriniz varsa linkini atın. Genişletmek için tıkla... Bunlar ucuz kol benzerlerinden aldım X360e ile oyunlarda çalışıyor ama düşürürseniz hemen gidiyor. Benzeri dediğim Piranha Gamepad hala duruyor çok nadir kullanıyorum ama sıkıntısı yok. Son düzenleme: 21 Ocak 2021
CanSeven00 dedi: Platoon X-23-30 Pc Usb Girişli Bilgisayar Oyun Kolu Gamepad 2518 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Platoon X-23-30 Pc Usb Girişli Bilgisayar Oyun Kolu Gamepad 2518 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Arkadaşlar Trendyol'dan bu ürünü almayı düşünüyorum. Bu gamepad ile RDR 2 oynanır mı sizce? Başka önerileriniz varsa linkini atın. Genişletmek için tıkla... Bunlar ucuz kol benzerlerinden aldım X360e ile oyunlarda çalışıyor ama düşürürseniz hemen gidiyor. Benzeri dediğim Piranha Gamepad hala duruyor çok nadir kullanıyorum ama sıkıntısı yok.
CanSeven00 Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #5 kolsuz ama naruto dedi: Hocam bu aşırı kalitesiz bir ürün. Boşuna almayın RDR 2 PS4'de var o yüzden PS4 kolu almanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... HamzaKaya* dedi: Çok kalitesiz duruyor almanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Kaliteli olmadığını bende biliyorum ama bu gamepadle oynayacağım tek oyun RDR 2. benim işimi görür mü tek derdim bu, bunun yanıtını istiyorum.
kolsuz ama naruto dedi: Hocam bu aşırı kalitesiz bir ürün. Boşuna almayın RDR 2 PS4'de var o yüzden PS4 kolu almanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... HamzaKaya* dedi: Çok kalitesiz duruyor almanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Kaliteli olmadığını bende biliyorum ama bu gamepadle oynayacağım tek oyun RDR 2. benim işimi görür mü tek derdim bu, bunun yanıtını istiyorum.
HamzaKaya* Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 1.258 Çözümler 4 21 Ocak 2021 #6 CanSeven00 dedi: Kaliteli olmadığını bende biliyorum ama bu gamepadle oynayacağım tek oyun RDR 2. benim işimi görür mü tek derdim bu, bunun yanıtını istiyorum. Genişletmek için tıkla... En azından bunu alın hocam. Aksesuar - LC WAIKIKI - 39,99 TL
CanSeven00 dedi: Kaliteli olmadığını bende biliyorum ama bu gamepadle oynayacağım tek oyun RDR 2. benim işimi görür mü tek derdim bu, bunun yanıtını istiyorum. Genişletmek için tıkla... En azından bunu alın hocam. Aksesuar - LC WAIKIKI - 39,99 TL
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 21 Ocak 2021 #7 CanSeven00 dedi: Kaliteli olmadığını bende biliyorum ama bu gamepadle oynayacağım tek oyun RDR 2. benim işimi görür mü tek derdim bu, bunun yanıtını istiyorum. Genişletmek için tıkla... İşinizi görür ama 1 ay sonra bozulursa şaşırmayın.
CanSeven00 dedi: Kaliteli olmadığını bende biliyorum ama bu gamepadle oynayacağım tek oyun RDR 2. benim işimi görür mü tek derdim bu, bunun yanıtını istiyorum. Genişletmek için tıkla... İşinizi görür ama 1 ay sonra bozulursa şaşırmayın.