bsavasy Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2025 #1 Platoon Gamepad'i FC 25'te kullanmanın güncel çözümü nedir acaba arkadaşlar?
A ahlatt.r Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 651 Makaleler 1 Yer Tekirdağ 28 Ekim 2025 #2 bsavasy dedi: Platoon Gamepad'i FC 25'te kullanmanın güncel çözümü nedir acaba arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Hocam xbox360ce yi araştırın, oynarsınız.
bsavasy dedi: Platoon Gamepad'i FC 25'te kullanmanın güncel çözümü nedir acaba arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Hocam xbox360ce yi araştırın, oynarsınız.
bsavasy Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2025 #3 ahlatt.r dedi: Hocam Xbox360CE yi araştırın, oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Denedim, yapamadım, kolu iade ettim...
ahlatt.r dedi: Hocam Xbox360CE yi araştırın, oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Denedim, yapamadım, kolu iade ettim...
A ahlatt.r Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 651 Makaleler 1 Yer Tekirdağ 29 Ekim 2025 #4 bsavasy dedi: Denedim, yapamadım, kolu iade ettim... Genişletmek için tıkla... Hocam oynardınız aslında. Basit bir japon pazarından aldığınız gamepad ile de oynarsınız, xbox360 ce ile yapılabiliyor.
bsavasy dedi: Denedim, yapamadım, kolu iade ettim... Genişletmek için tıkla... Hocam oynardınız aslında. Basit bir japon pazarından aldığınız gamepad ile de oynarsınız, xbox360 ce ile yapılabiliyor.
bsavasy Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2025 #5 ahlatt.r dedi: Hocam oynardınız aslında. Basit bir Japon pazarından aldığınız gamepad ile de oynarsınız, XBOX360 CE ile yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kurdum Xbox360CE yi buton ayarı vs yaptım ama oyun görmedi kolu bir türlü.
ahlatt.r dedi: Hocam oynardınız aslında. Basit bir Japon pazarından aldığınız gamepad ile de oynarsınız, XBOX360 CE ile yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kurdum Xbox360CE yi buton ayarı vs yaptım ama oyun görmedi kolu bir türlü.
A ahlatt.r Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 651 Makaleler 1 Yer Tekirdağ 29 Ekim 2025 #6 bsavasy dedi: Kurdum Xbox360CE yi buton ayarı vs yaptım ama oyun görmedi kolu bir türlü. Genişletmek için tıkla... Hocam anlatacak bir zamanım yok kusura bakmayın. Umarım birisi görür.
bsavasy dedi: Kurdum Xbox360CE yi buton ayarı vs yaptım ama oyun görmedi kolu bir türlü. Genişletmek için tıkla... Hocam anlatacak bir zamanım yok kusura bakmayın. Umarım birisi görür.
bsavasy Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2025 #7 ahlatt.r dedi: Hocam anlatacak bir zamanım yok kusura bakmayın. Umarım birisi görür. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah. Teşekkür ederim
ahlatt.r dedi: Hocam anlatacak bir zamanım yok kusura bakmayın. Umarım birisi görür. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah. Teşekkür ederim