Muhtemelen algılamayacaktır bundan dolayı x360ce uygulaması ile XBOX kolu olarak gösterebilirsiniz. Kurulumunu izleyin ve sorunsuz kullanın.Böyle bir konsol buldum evde eski bir konsol herhalde. Bununla sorunsuz FIFA 23 oynayabilir miyim yoksa ille DualShock 4 falan mı almak zorundayım?
Oynamaktan kastınız sadece kurulum bölümüyse kurarsınız ama tuş aramalarında sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ayriyeten sağ analogta dribling ve l2 r2 tuşlarının tetik efekti işi yaramaz, bide yanlış hatırlamıyorsam birden fazla tuşa aynı ada basınca kol algılayamıyodu.Böyle bir konsol buldum evde eski bir konsol herhalde. Bununla sorunsuz FIFA 23 oynayabilir miyim yoksa ille DualShock 4 falan mı almak zorundayım?
Pc üzerinden oynayacaksan oynanır.Böyle bir konsol buldum evde eski bir konsol herhalde. Bununla sorunsuz FIFA 23 oynayabilir miyim yoksa ille DualShock 4 falan mı almak zorundayım?
Muhtemelen algılamayacaktır bundan dolayı x360ce uygulaması ile XBOX kolu olarak gösterebilirsiniz. Kurulumunu izleyin ve sorunsuz kullanın.
Dediğiniz PC için değil mi?Oynanıyor bende de birebir aynısı var, sadece x360ce indirmek lazım ve kurulumu için youtubedan bir şeylere bakmanız lazım kurduktan sonra xbox kolu gibi her şey oynarsınız
Evet, xbox 360 kolu gibi göstererek pcde oynatıyor kolunuzuDediğiniz PC için değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.