A Azerin Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar dünden beri çok video izledim ama yapamadım. Yarıdımcı olur musunuz? Platoon Pl-2596
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.614 Çözümler 6 Yer Samsun 1 Temmuz 2024 #2 Yorumlarda titreşim özelliği yok yazmış birisi.
A Azerin Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #3 mionellessi dedi: Yorumlarda titreşim özelliği yok yazmış birisi. Genişletmek için tıkla... Satıcı var diyor.
mionellessi dedi: Yorumlarda titreşim özelliği yok yazmış birisi. Genişletmek için tıkla... Satıcı var diyor.
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.614 Çözümler 6 Yer Samsun 1 Temmuz 2024 #4 Azerin dedi: Satıcı var diyor. Genişletmek için tıkla... Yani o gamepadin kendi uygulaması yok, x360ce programını kullanmayı deneyebilirsin belki titreşimi aktif eder o program. Ama oyunlarda düzgün çalışacağını sanmıyorum...
Azerin dedi: Satıcı var diyor. Genişletmek için tıkla... Yani o gamepadin kendi uygulaması yok, x360ce programını kullanmayı deneyebilirsin belki titreşimi aktif eder o program. Ama oyunlarda düzgün çalışacağını sanmıyorum...