Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 26 Ağustos 2020 #11 Kısacası C4. en kısa sürede değiştirin bence.
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 26 Ağustos 2020 #12 Benim hatam sürekli bilgisayarı açık bırakıyordum voltajı yükseldi diye patladı. Bunu düzgün kullansam 1-2 sene götürmez mi?
Benim hatam sürekli bilgisayarı açık bırakıyordum voltajı yükseldi diye patladı. Bunu düzgün kullansam 1-2 sene götürmez mi?
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 26 Ağustos 2020 #13 xCheesy99 dedi: Benim hatam sürekli bilgisayarı açık bırakıyordum voltajı yükseldi diye patladı. Bunu düzgün kullansam 1-2 sene götürmez mi? Genişletmek için tıkla... Garantisi yok, ilk haftada da patlayabilir. Ayrıca bilgisayarı sürekli açık bırakmak normal bir şey denebilir, çok da sizin hatanız değil gibi. Mesela 4mbps internetle GTA 5 indirmeyi örnek verebilirim.
xCheesy99 dedi: Benim hatam sürekli bilgisayarı açık bırakıyordum voltajı yükseldi diye patladı. Bunu düzgün kullansam 1-2 sene götürmez mi? Genişletmek için tıkla... Garantisi yok, ilk haftada da patlayabilir. Ayrıca bilgisayarı sürekli açık bırakmak normal bir şey denebilir, çok da sizin hatanız değil gibi. Mesela 4mbps internetle GTA 5 indirmeyi örnek verebilirim.
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 26 Ağustos 2020 #14 Kazıklandım bir de. 200 TL verdim başka bilgisayarcı yoktu çevremde. SkyRose dedi: Garantisi yok, ilk haftada da patlayabilir. Ayrıca bilgisayarı sürekli açık bırakmak normal bir şey denebilir, çok da sizin hatanız değil gibi. Mesela 4Mbps internetle GTA 5 indirmeyi örnek verebilirim. Genişletmek için tıkla... Bizim evimizin elektrik hattı komşularla aynı hattan geçiyor o yüzden kaldıramayabiliyor.
Kazıklandım bir de. 200 TL verdim başka bilgisayarcı yoktu çevremde. SkyRose dedi: Garantisi yok, ilk haftada da patlayabilir. Ayrıca bilgisayarı sürekli açık bırakmak normal bir şey denebilir, çok da sizin hatanız değil gibi. Mesela 4Mbps internetle GTA 5 indirmeyi örnek verebilirim. Genişletmek için tıkla... Bizim evimizin elektrik hattı komşularla aynı hattan geçiyor o yüzden kaldıramayabiliyor.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 26 Ağustos 2020 #15 Öyle güzel patlayıcıdır ki iyi saklanmalı. Ani hareket olmamalı ve rutubetsiz ortamda saklanmalı. Polis falan basarsa kötü olur. xCheesy99 dedi: Benim hatam sürekli bilgisayarı açık bırakıyordum voltajı yükseldi diye patladı. Bunu düzgün kullansam 1-2 sene götürmez mi? Genişletmek için tıkla... 1 dakika ömrü bile olabilir 10 yıl da bilemeyiz böyle fason kötü malları.
Öyle güzel patlayıcıdır ki iyi saklanmalı. Ani hareket olmamalı ve rutubetsiz ortamda saklanmalı. Polis falan basarsa kötü olur. xCheesy99 dedi: Benim hatam sürekli bilgisayarı açık bırakıyordum voltajı yükseldi diye patladı. Bunu düzgün kullansam 1-2 sene götürmez mi? Genişletmek için tıkla... 1 dakika ömrü bile olabilir 10 yıl da bilemeyiz böyle fason kötü malları.
A Awdiki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 1.325 Çözümler 4 26 Ağustos 2020 #16 Bunda şans faktörü bile yok direk eviniz kül olur.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 26 Ağustos 2020 #17 xCheesy99 dedi: Kazıklandım bir de. 200 TL verdim başka bilgisayarcı yoktu çevremde. Bizim evimizin elektrik hattı komşularla aynı hattan geçiyor o yüzden kaldıramayabiliyor. Genişletmek için tıkla... İyi kazık yemişsiniz. O fiyata Aerocool VX Plus 400 vardı... Bakkallara güvenmemelisiniz.
xCheesy99 dedi: Kazıklandım bir de. 200 TL verdim başka bilgisayarcı yoktu çevremde. Bizim evimizin elektrik hattı komşularla aynı hattan geçiyor o yüzden kaldıramayabiliyor. Genişletmek için tıkla... İyi kazık yemişsiniz. O fiyata Aerocool VX Plus 400 vardı... Bakkallara güvenmemelisiniz.
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 26 Ağustos 2020 #18 Ah ulan ah. Adama dava açacağım iade vermezse.
A Awdiki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 1.325 Çözümler 4 26 Ağustos 2020 #19 xCheesy99 dedi: Ah ulan ah. Adama dava açacağım iade vermezse. Genişletmek için tıkla... Bence usulca güç kaynağını söküp adamın dükkana yerleştir çalıştır zaten patlar adamdan kurtulursun.
xCheesy99 dedi: Ah ulan ah. Adama dava açacağım iade vermezse. Genişletmek için tıkla... Bence usulca güç kaynağını söküp adamın dükkana yerleştir çalıştır zaten patlar adamdan kurtulursun.