Platoon PL 9264 400W PSU patlar mı?

Selamlar. RX570 Sapphire Nitro+ ekran kartını alalı birkaç hafta oldu. Ama ben araştırıp soruşturmadan Platoon PL 9264 400W PSU aldım. Araştırdığımda ise ne kadar kalitesiz ve yetmediğini gördüm. RX570 ekran kartını ve Power'ı söktüm. Şu an eski sistemimi kullanıyorum. Sorum şu: Para biriktirip yeni bir PSU alana kadar PSU ile ekran kartını kullansam bir patlama falan olur mu? Şu anki sistemim:
-GT-220.
-8 GB 1333MHz RAM.
-i3-3210.
-Aopen 300W.
-P8H61-M LX r2.0 RX anakart.

Bu sistemi yükseltmeye çalışıyorum. Yarın i5-3470 işlemci sipariş ettim darboğaz oluyor diye. Şimdi bu sisteme Platoon'u ve RX570'i taksam şimdilik oyun oynasam sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence riske atma hocam. Dişini sık kaliteli bir PSU al. Alalı 14 gün olmadıysa PSU'yu iade et. Her Plaaton patlayacak diye bir kaide yok elbet ama riske atmak manasız bence.

Bende aynı hatayı yaptım hocam soruşturmadan gametech marka bir psu aldım. Şimdi high power 600w gold kullanıyorum.Kimse sana kesin birşey söyleyemez tamamen şansına kalmış.

Bence riske atma hocam. Dişini sık kaliteli bir PSU al. Alalı 14 gün olmadıysa PSU'yu iade et. Her Plaaton patlayacak diye bir kaide yok elbet ama riske atmak manasız bence.
Keşke verebilsem ama işte veremiyorum ki. Allah'ın def ettiği bir şehirde yaşıyorum ve bu şehirde kendine bilgisayarcı diyen tek bir bilgisayarcı var ve o bilgisayarcı da beni kazıkladı. Bide utanmadan hiçbir şey olmaz diyor. Namussuz. Verdiği 300 lira haram zıkkım olsun ona.
Kusuruma bakmayın aşırı sinirliyim. 2-3 aydır oradan oraya koşuşturuyorum adam gibi bir bilgisayar toplayabilmek için. Biraz daha bekliyecem artık. Gidip en iyisi kardeşimle 2 player games oynamak. Sağolun
Hocam patladı ev havaya uçtu hastaneden yazıyorum.
Hocam patladı ev havaya uçtu hastaneden yazıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…