Platoon PL2395 mikrofon çalışmıyor

Uzaylı Hüseyin

Hectopat
Daha fazla  
Eski kulaklığım bozulmuştu, yeni bu kulaklığı aldık ve mikrofonu çalışmıyordu, anlayamadım gitti. Birisi yardımcı olabilir mi? Kulaklığın markası Platoon PL2395.

Son düzenleyen: Moderatör:
Drıverını yüklemeyi dene dostum. Klasik İnternet Cafe de kullanılan kalitesiz marka keşke bunu alacağına kulak içi mikrofonlu kulaklık alsaydın daha kaliteli olurdu. Aldığın bilgisayarcıya götür iade et veya İnternetten aldıysan ondan sonra kulak içi mikrofonlu bir kulaklık önerisi aç bütçene göre önerelim onu al.

Drıverını yüklemeyi dene dostum. Klasik İnternet Cafe de kullanılan kalitesiz marka keşke bunu alacağına kulak içi mikrofonlu kulaklık alsaydın daha kaliteli olurdu. Aldığın bilgisayarcıya götür iade et veya İnternetten aldıysan ondan sonra kulak içi mikrofonlu bir kulaklık önerisi aç bütçene göre önerelim onu al.

İade edemem artık iş işten geçti :D zaten o kadar kaliteli mikrofon olmasında bu çalışmıyor bütcem en az 30 en fazla 50 ve driverenı nerden bulabilirim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı