Platos Windows 10 iyi midir?

Revios os olurmu?

Arkadaşlar param olmadığı için bedava yoldan Windows indirmek zorundayım bir sürüm buldum bir sorun olur mu? Windows 10 Platos İndir - Full x64 - Görsel - Türkçe

Böyle sistemleri kullanmak yerine Microsoft'un serverlar için geliştirdiği LTSC sürümünü indirip birkaç tane modifikasyon yapıp modlu Windows'un sahip olduğu bütün özellikleri kullanabilirsin. Bu tarz ücretsiz modlu Windows'lar ya sisteminizi ya da bilgilerinizi sömürür.

LTSC sürümünde eklemem gerekirse Microsoft Store yok yani Xbox, Xbox Game Pass tarzı özellikler de yok. Yani bunları elle eklerseniz modlu Windows indirmenize hiç gerek kalmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden olurdu ama artık playbook a geçtiler. Yan yapacağın pek bir şey yok USB'den Windows kuracaksın sonra AME Wizard ile playbook u seçeceksin 5 10 dakika sonra sistem kurulacak.

Revios 10 kurulum videosu varmı? Varsa yapmaya başlicam valla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Atlas ve revi aynı şekilde kuruluyorlar.

Windows 10 zaten ücretsiz.

Lisans anahtarı olmadan kullanmak istiyormuş.

Bir şey değişmiyor ki ztn kişileştirme harici. AtlasOS kurabilir ben öyle yaptım.

Bir şey değişmiyor ki ztn kişileştirme harici. AtlasOS kurabilir ben öyle yaptım.
Revios os yapmak istiyorum.

Birşey sorcam bi videoda usb flash ile yaptı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birde bi flashbellekte iki iso nasıl depolayabilir?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…