Synthwav3 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 267 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #1 Merhaba benim hesabımada şu 200 TL'lik kupon indirimi geldi. Ben şimdi bunu Google Play kartı alsam ödeyebiliyor muyum? Yani kısaca play kod ve kupon aynı ödemede kullanılabiliyor mu?
Merhaba benim hesabımada şu 200 TL'lik kupon indirimi geldi. Ben şimdi bunu Google Play kartı alsam ödeyebiliyor muyum? Yani kısaca play kod ve kupon aynı ödemede kullanılabiliyor mu?
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.991 Makaleler 18 Çözümler 221 Yer Erzincan ❄️ 5 Eylül 2024 #2 Yanlış hatırlamıyorsam ödemelrde eğer biraz eksiklik varsa hesaptaki paradan kullanıyordu, yani sizin sorunuzun cevabı muhtemelen evet.
Yanlış hatırlamıyorsam ödemelrde eğer biraz eksiklik varsa hesaptaki paradan kullanıyordu, yani sizin sorunuzun cevabı muhtemelen evet.
Synthwav3 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 267 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #3 Maomao dedi: Yanlış hatırlamıyorsam ödemelrde eğer biraz eksiklik varsa hesaptaki paradan kullanıyordu, yani sizin sorunuzun cevabı muhtemelen evet. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Maomao dedi: Yanlış hatırlamıyorsam ödemelrde eğer biraz eksiklik varsa hesaptaki paradan kullanıyordu, yani sizin sorunuzun cevabı muhtemelen evet. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.