Play Console ödemesi yapılmıyor

firatbtw

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, aklımda bir uygulama var, biraz acele ediyorum ama kenarda da dursun diye uygulama yapıp yüklemek için Google Play Console satın almak istedim. Her işlemi geçtim, 25 Dolar ödeme kısmına geldiğimde ise maalesef hiçbir bankadan bu ödemeyi geçemiyorum. Ne Papara, ne Ziraat, ne de diğer bankalar. İlla 3D İle ödettirecekler. Arkadaşlar bunun ödemesini nasıl yapacağım? Hangi bankayla ödeme yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
3D ile ödeme yapamazsınız Google Pay üzerinde.

Açıkçası yaşadığım tecrübelere göre önerebileceğim iki yöntem mevcut.

1-)
Pay.google.com adresine giriş yapın Google Play Console üzerinde oluşturduğunuz ödeme profiline yeni kart ekleyin. Kart doğrulaması isterse yapın. Ardından tekrar Google Play Console üzerinde kayıt işlemini deneyin.

2-)
IP adresinizi sıfırlayın (Statik IP kullanmıyorsanız modemi kapatıp açmanız yeterlidir), tertemiz bir tarayıcı üzerinden yeni Google hesabı oluşturun oluşturduğunuz hesap üzerinden ödeme yapmaya çalışın. Ancak girdiğiniz kart önceki denediğiniz kartlardan birisi olmasın.

3D ile ödeme yapamazsınız Google Pay üzerinde.

Açıkçası yaşadığım tecrübelere göre önerebileceğim iki yöntem mevcut.

1-)
Pay.google.com adresine giriş yapın Google Play Console üzerinde oluşturduğunuz ödeme profiline yeni kart ekleyin. Kart doğrulaması isterse yapın. Ardından tekrar Google Play Console üzerinde kayıt işlemini deneyin.

2-)
IP adresinizi sıfırlayın (Statik IP kullanmıyorsanız modemi kapatıp açmanız yeterlidir), tertemiz bir tarayıcı üzerinden yeni Google hesabı oluşturun oluşturduğunuz hesap üzerinden ödeme yapmaya çalışın. Ancak girdiğiniz kart önceki denediğiniz kartlardan birisi olmasın.
Aslında tanımlı kartım var ama o kartı da kabul etmiyor. Hangi kartı eklediysem ilkinde ödeme almadıysa hemen tekrar o hesaptan para almayı kapattı neredeyse tüm hesaplarımdan para almayı kapattı şu anda. Kafayı yedirttiler vallahi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı