E esadomer Kilopat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 670 Çözümler 3 29 Kasım 2023 #1 Ben indirmeye çalıştığımda NUFFF... diye bir hata kodu alıyorum. yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2023
Megabruh Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 105 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600H RTX 3050 512GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #2 esadomer dedi: Ben indirmeye çalıştığımda nufff... Diye bir hata kodu alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İşlemciniz 4 çekirdek veya altı ise play Games beta kuramazsınız bu yüzden oluyor olabilir. Artı 0 Eksi
esadomer dedi: Ben indirmeye çalıştığımda nufff... Diye bir hata kodu alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İşlemciniz 4 çekirdek veya altı ise play Games beta kuramazsınız bu yüzden oluyor olabilir.
KS KS E esadomer Kilopat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 670 Çözümler 3 30 Kasım 2023 #3 Megabruh dedi: İşlemciniz 4 çekirdek veya altı ise play Games beta kuramazsınız bu yüzden oluyor olabilir. Genişletmek için tıkla... R5 3600 var hocam. Artı 0 Eksi
Megabruh dedi: İşlemciniz 4 çekirdek veya altı ise play Games beta kuramazsınız bu yüzden oluyor olabilir. Genişletmek için tıkla... R5 3600 var hocam.
Megabruh Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 105 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600H RTX 3050 512GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #4 esadomer dedi: Ben indirmeye çalıştığımda nufff... Diye bir hata kodu alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İşlemciniz 4 çekirdek veya altı ise Play Games Beta kuramazsınız bu yüzden oluyor olabilir. esadomer dedi: R5 3600 var hocam. Genişletmek için tıkla... Nuff hatası ilginç maalesef bilemiyorum hocam benim dediğim şeyden kaynaklanmıyor. Artı 0 Eksi
esadomer dedi: Ben indirmeye çalıştığımda nufff... Diye bir hata kodu alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İşlemciniz 4 çekirdek veya altı ise Play Games Beta kuramazsınız bu yüzden oluyor olabilir. esadomer dedi: R5 3600 var hocam. Genişletmek için tıkla... Nuff hatası ilginç maalesef bilemiyorum hocam benim dediğim şeyden kaynaklanmıyor.
mert_kebabci Hectopat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #5 esadomer dedi: Ben indirmeye çalıştığımda NUFFF... Diye bir hata kodu alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi kral Artı 0 Eksi
esadomer dedi: Ben indirmeye çalıştığımda NUFFF... Diye bir hata kodu alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi kral
SunsetPolo Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 451 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #6 esadomer dedi: Ben indirmeye çalıştığımda nufff... Diye bir hata kodu alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dostum programfiles ve program files X86'daki Google dosyalarını sil Google ile ilgili her şey silinecek Chrome filan ama tekrar kur düzeliyor. Artı 0 Eksi
esadomer dedi: Ben indirmeye çalıştığımda nufff... Diye bir hata kodu alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dostum programfiles ve program files X86'daki Google dosyalarını sil Google ile ilgili her şey silinecek Chrome filan ama tekrar kur düzeliyor.
mert_kebabci Hectopat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #7 SunsetPolo dedi: Dostum programfiles ve program files X86'daki Google dosyalarını sil Google ile ilgili her şey silinecek Chrome filan ama tekrar kur düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Oldu kanka sağ ol. Artı 0 Eksi
SunsetPolo dedi: Dostum programfiles ve program files X86'daki Google dosyalarını sil Google ile ilgili her şey silinecek Chrome filan ama tekrar kur düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Oldu kanka sağ ol.
SunsetPolo Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 451 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #8 mert_kebabci dedi: Oldu kanka sağ ol. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
Galatas4ray Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 20 Çözümler 1 22 Aralık 2023 #9 SunsetPolo dedi: Dostum programfiles ve program files X86'daki Google dosyalarını sil Google ile ilgili her şey silinecek Chrome filan ama tekrar kur düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ben de aynı şekilde çözdüm. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
SunsetPolo dedi: Dostum programfiles ve program files X86'daki Google dosyalarını sil Google ile ilgili her şey silinecek Chrome filan ama tekrar kur düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ben de aynı şekilde çözdüm.
Droothe Femtopat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #10 İlginç biçimde işe yaradı teşekkürler dostum. SunsetPolo dedi: Dostum programfiles ve program files X86'daki Google dosyalarını sil Google ile ilgili her şey silinecek Chrome filan ama tekrar kur düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
İlginç biçimde işe yaradı teşekkürler dostum. SunsetPolo dedi: Dostum programfiles ve program files X86'daki Google dosyalarını sil Google ile ilgili her şey silinecek Chrome filan ama tekrar kur düzeliyor. Genişletmek için tıkla...