Play games nedir?Merhaba, ben en son 2 sene önce bir oyun oynamıştım, oyunun ismini unuttum, o oyuna nereden bakabilirim?
Google play oyunlar.Play games nedir?
Orda gözükmüyor ;(Soldan sağa doğru çek kütüphaneme git. Oyunlar gibi bir sekme olması lazım. Oradan bakabilirsin.
Ya da uygulamalarım olması lazım.
Aynı hesaptan oynuyorsan Play Oyunlara bak. Ya da oyuna Google hesabınla giriş yaptıysan hesabını girdiğin oyunlara bak. Yine bulamadıysan oyunu tarif eder misin? Belki bulabiliriz.Merhaba, ben en son 2 sene önce bir oyun oynamıştım, oyunun ismini unuttum, o oyuna nereden bakabilirim?
Buna tam olarak nerden bakıcam, yardımcı olursanız sevinirim.Aynı hesaptan oynuyorsan Play Oyunlara bak. Ya da oyuna Google hesabınla giriş yaptıysan hesabını girdiğin oyunlara bak. Yine bulamadıysan oyunu tarif eder misin? Belki bulabiliriz.
Ya da oyuna Google hesabınla giriş yaptıysan hesabını girdiğin oyunlara bak.
Bunu soruyorsun galiba değil mi? Google Chrome'dan giriyorum ben.Buna tam olarak nerden bakıcam, yardımcı olursanız sevinirim.
Üzgünüm bulamadım yinede yardımınız için teşekkürler ederim.Bunu soruyorsun galiba değil mi? Google Chrome'dan giriyorum ben.
1- Önce sağ üstten hesabına tıkla. Google hesabınızı yönetine gir.
2- Güvenlik bölümüne gel.
3- Burada "Hesap erişimi olan üçüncü taraf uygulamalar" var. Buradan bakabilirsin.
Umarım bulabilirsin. Eğer oyunu bulabilirsen söyler misin? Merak ettim oyunu.
Telefonunuzda Game Launcher tarzı uygulama var mı? Samsung'da aynı Samsung Account'la giriş yapınca hangi oyunu kaç saat oynadığımı görebiliyorum. Belki sizin telefonunuzda da vardır.Üzgünüm bulamadım yinede yardımınız için teşekkürler ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.