Weezyy Decapat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 79 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar Play Store'da %95 indirimi uygulamak için galiba Play Points'i aktif etmem gerekiyormuş. Kayit olursam herhangi bir ücret alınır mı?
Arkadaşlar Play Store'da %95 indirimi uygulamak için galiba Play Points'i aktif etmem gerekiyormuş. Kayit olursam herhangi bir ücret alınır mı?
Çözüm Weezyy 5 Eylül 2024 615226 dedi: Hayır fakat kayıt olurken altta eğer sizden bu kadar para alıyoruz gibi bir şey yazarsa onu iptal edip ayarlardan aktif edin. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm ödeme yöntemini ekleyince indirim uygulandı otomatik.
615226 dedi: Hayır fakat kayıt olurken altta eğer sizden bu kadar para alıyoruz gibi bir şey yazarsa onu iptal edip ayarlardan aktif edin. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm ödeme yöntemini ekleyince indirim uygulandı otomatik.
6 615226 Centipat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 736 Çözümler 8 5 Eylül 2024 #2 Hayır fakat kayıt olurken altta eğer sizden bu kadar para alıyoruz gibi bir şey yazarsa onu iptal edip ayarlardan aktif edin. Artı 0 Eksi
Hayır fakat kayıt olurken altta eğer sizden bu kadar para alıyoruz gibi bir şey yazarsa onu iptal edip ayarlardan aktif edin.
KS KS Weezyy Decapat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 79 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #3 615226 dedi: Hayır fakat kayıt olurken altta eğer sizden bu kadar para alıyoruz gibi bir şey yazarsa onu iptal edip ayarlardan aktif edin. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm ödeme yöntemini ekleyince indirim uygulandı otomatik. Artı 0 Eksi Çözüm
615226 dedi: Hayır fakat kayıt olurken altta eğer sizden bu kadar para alıyoruz gibi bir şey yazarsa onu iptal edip ayarlardan aktif edin. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm ödeme yöntemini ekleyince indirim uygulandı otomatik.