bariskara Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar EA Play Pro alamıyorum, Halkbank banka kartı var son aşamada cannot proceed hatası veriyor. Çözümü var mı bilen yazar mı?
Arkadaşlar EA Play Pro alamıyorum, Halkbank banka kartı var son aşamada cannot proceed hatası veriyor. Çözümü var mı bilen yazar mı?
A Audi Bağımlısı Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 282 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #2 bariskara dedi: Arkadaşlar EA Play Pro alamıyorum, Halkbank banka kartı var son aşamada cannot proceed hatası veriyor. Çözümü var mı bilen yazar mı? Genişletmek için tıkla... Banka kartıyla alınmıyor diye biliyorum bende de aynısı olmuştu ama kredi kartıyla denersen alabilirsin. Artı 0 Eksi
bariskara dedi: Arkadaşlar EA Play Pro alamıyorum, Halkbank banka kartı var son aşamada cannot proceed hatası veriyor. Çözümü var mı bilen yazar mı? Genişletmek için tıkla... Banka kartıyla alınmıyor diye biliyorum bende de aynısı olmuştu ama kredi kartıyla denersen alabilirsin.
T teknoadamm Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 325 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #3 TROY mu yazıyor kartın üstünde. Artı 0 Eksi
KS KS bariskara Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #4 Audi Bağımlısı dedi: Banka kartıyla alınmıyor diye biliyorum bende de aynısı olmuştu ama kredi kartıyla denersen alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kredi kartıyla da denedim olmadı malesef Artı 0 Eksi
Audi Bağımlısı dedi: Banka kartıyla alınmıyor diye biliyorum bende de aynısı olmuştu ama kredi kartıyla denersen alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kredi kartıyla da denedim olmadı malesef