Play station 3 VGA ile monitöre bağlama

Daha fazla  
Arkadaşlar evde PS3'üm vardı ve VGA girişli 1600X900 çözünürlüğünde monitörüm var. VGA to HDMI kablosu ile monitöre bağladım fakat görüntü gelmedi. İnternet'ten baktığım videolarda sıkıntı çıkmıyordu. Acaba sıkıntı kabloda mı yoksa monitörde mi?

Evde HDMI bir monitör ya da TV varsa cihazı ona bağlayıp görüntü alın. Sonra görüntü ayarlarından çözünürlüğü monitör çözünürlüğü ile aynı yap.

Bu işlemden sonra cihazı tekrar dönüştürücü ile monitöre tak. Görüntü gelmesi lazım. Görüntü gelmezse dönüştürücüde sorun vardır.

.
Hocam bu tip bir aparat al. USB beslemesiyle görüntü ve sesi iyi aktarır. Ben Xbox 360'ta kullanmıştım. Sorun yaşamadım.

Uzun araştırmalar sonucu problem yaşamamak adına seçtiğim modelleri Amazon destek bölümüyle de görüşerek 1280X1024 çözünürlüklü VGA monitörümde kullanmak için yaklaşık 1 ay önce aldığım ve problem yaşamadan hoparlöre de bağlayarak deneyip kullandığım ürünü alta paylaşıyorum. Amazon siparişlerimi kontrol ettiğimde ürünü 16 Haziran tarihinde 25 TL fiyata sipariş etmişim. Ürüne bu kadar kısa sürede 6 TL zam bile gelmiş Tavsiyem eğer altta paylaştığım linkteki modeli düşünürsen Amazon destek bölümüyle şu an kullandığın dönüştürücünün model bilgisini, monitörünün detaylarını ve yaşadığın sorunu paylaşıp eğer yeni kablo alırsan problem yaşanmayacağı konusunda teyit alarak siparişi vermeni tavsiye ederim. Bu sayede sıkıntı yaşamadan ürün işini görmezse rahatlıkla iade de edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…