Play Store abonelik iptali ile geri ödeme alınır mı?

wasterqaz

Decapat
Kek günü
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Google Play Store üzerinde chat GPT uygulamasını 3 günlük deneme süresini kullandım fakat bugün deneme süresi bitmiş ve kartımdan 180 lira para çekilmiş. Ben bu aboneliği iptal edip bu paramı tekrardan alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncelikle,
1-Play Store uygulama üzerinden değil web site üzeri giriş yapmanız gerekmektedir.
2-Giriş yaptığınızda ödemeler ve abonelikler kısmına girin.
3-Ardından bütçe ve sipariş kısmına geçip yaptığınız bütün ödemeler gözükecektir.
4-Ardından ChatGPT'yi bulup yanında sorun bildir butonu var ona tıklayın.
5-Ve son olarak da ürünü yanlışlıkla aldım seçeneğine tıklayıp iade işlemleri başlayacaktır.

Son düzenleme:

Hocam dediğiniz gibi yaptım şu an inceleniyor diyor 4 gun icinde geri bildirim yapılacakmış bilgi için teşekkürler bu arada 2 saat olmadan iade ettim kabul edilir değil mi hocam.

Hocam dediğiniz gibi yaptım şu an inceleniyor diyor 4 gun icinde geri bildirim yapılacakmış bilgi için teşekkürler bu arada 2 saat olmadan iade ettim kabul edilir değil mi hocam.
Muhtemelen paranız iade edilecektir

@wasterqaz son durum nedir hocam?

Bu arada hocam söylemeyi unuttum aboneliğiniz de iptal edin yoksa gelecek ay yeniden para çekilecektir

Son düzenleme:
Muhtemelen paranız iade edilecektir

@wasterqaz son durum nedir hocam?

Bu arada hocam söylemeyi unuttum aboneliğiniz de iptal edin yoksa gelecek ay yeniden para çekilecektir
Hocam iadem onaylandı fakat param karta halen iade edilmedi iadesini bekliyorum dediğiniz gibi aboneliği iptal ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…