Mertostas Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #1 Play Store'a giremiyorum. Uzun zamandır girmemiştim ondan mı oldu? Play Store'a girdiğim gibi atıyor beni.
Play Store'a giremiyorum. Uzun zamandır girmemiştim ondan mı oldu? Play Store'a girdiğim gibi atıyor beni.
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.566 Makaleler 11 Çözümler 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #2 Uygulama verilerini temizle öyle dene.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.419 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #3 Mertostas dedi: Play Store'a giremiyorum. Uzun zamandır girmemiştim ondan mı oldu? Play Store'a girdiğim gibi atıyor beni. Genişletmek için tıkla... Mevcut Android sürümü, telefon modeli nedir?
Mertostas dedi: Play Store'a giremiyorum. Uzun zamandır girmemiştim ondan mı oldu? Play Store'a girdiğim gibi atıyor beni. Genişletmek için tıkla... Mevcut Android sürümü, telefon modeli nedir?