burk19 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 689 Çözümler 3 13 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar merhaba eklediğim fotoğrafta tam olarak ne anlatılmak isteniyor indirsem ne olur bir şey olur mu? Dosya Ekleri Screenshot_20230213_004254.jpg 52,6 KB · Görüntüleme: 952
Arkadaşlar merhaba eklediğim fotoğrafta tam olarak ne anlatılmak isteniyor indirsem ne olur bir şey olur mu?
kpase Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 586 Çözümler 7 13 Şubat 2023 #2 Benzer cihazlarda bu uygulama kendini durduruyor. Uygulamadan atıyor veya sorunlu çalıştığını söylemek istemiş. Son düzenleme: 13 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
Benzer cihazlarda bu uygulama kendini durduruyor. Uygulamadan atıyor veya sorunlu çalıştığını söylemek istemiş.
KS KS burk19 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 689 Çözümler 3 16 Şubat 2023 #3 kpase dedi: Benzer cihazlarda bu uygulama kendini durduruyormuş uygulamadan atıyor veya sorunlu çalıştığını söylemek istemiş. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
kpase dedi: Benzer cihazlarda bu uygulama kendini durduruyormuş uygulamadan atıyor veya sorunlu çalıştığını söylemek istemiş. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Z zeynepsudee Yoctopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Mart 2023 #4 kpase dedi: Benzer cihazlarda bu uygulama kendini durduruyor. Uygulamadan atıyor veya sorunlu çalıştığını söylemek istemiş. Genişletmek için tıkla... Peki naaıl düzelir? En sevdiğim oyunu yüklüyorum atıp duruyor bir çözümü yok mudur? Artı 0 Eksi
kpase dedi: Benzer cihazlarda bu uygulama kendini durduruyor. Uygulamadan atıyor veya sorunlu çalıştığını söylemek istemiş. Genişletmek için tıkla... Peki naaıl düzelir? En sevdiğim oyunu yüklüyorum atıp duruyor bir çözümü yok mudur?
kpase Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 586 Çözümler 7 7 Mart 2023 #5 zeynepsudee dedi: Peki naaıl düzelir? En sevdiğim oyunu yüklüyorum atıp duruyor bir çözümü yok mudur? Genişletmek için tıkla... Eski sürümümü indirmeyi deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
zeynepsudee dedi: Peki naaıl düzelir? En sevdiğim oyunu yüklüyorum atıp duruyor bir çözümü yok mudur? Genişletmek için tıkla... Eski sürümümü indirmeyi deneyebilirsiniz.
meckL Yoctopat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #6 kpase dedi: Eski sürümümü indirmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Eski sürümünü nereden yükleyebilirim bir yardımcı olabilir misin hocam. Artı 0 Eksi
kpase dedi: Eski sürümümü indirmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Eski sürümünü nereden yükleyebilirim bir yardımcı olabilir misin hocam.
kpase Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 586 Çözümler 7 18 Mayıs 2023 #7 meckL dedi: Eski sürümünü nereden yükleyebilirim bir yardımcı olabilir misin hocam. Genişletmek için tıkla... Apk olarak indirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
meckL dedi: Eski sürümünü nereden yükleyebilirim bir yardımcı olabilir misin hocam. Genişletmek için tıkla... Apk olarak indirebilirsiniz.
alperennnxd Zeptopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #8 kpase dedi: Eski sürümümü indirmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bendede aynısı var oyundan atıp duruyor ve oyun online olduğu için eski sürüme giremiyorum napacağım lütfen cebaplayın hocam... Artı 0 Eksi
kpase dedi: Eski sürümümü indirmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bendede aynısı var oyundan atıp duruyor ve oyun online olduğu için eski sürüme giremiyorum napacağım lütfen cebaplayın hocam...