L Luciferss Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 817 Çözümler 3 3 Kasım 2022 #1 Play Store bugün sabahtan beri ne uygulama indiriyor ne güncelleme yapıyor. Mobil veri ile de denedim. Cihazı yeniden başlatmayı ve onbelligi temizlemeyi de denedim. Başka ne yapabilirim?
Play Store bugün sabahtan beri ne uygulama indiriyor ne güncelleme yapıyor. Mobil veri ile de denedim. Cihazı yeniden başlatmayı ve onbelligi temizlemeyi de denedim. Başka ne yapabilirim?
2022borsa Femtopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #2 Google'a falan giriyor mu siteleri girmeyi dene Android kaç kullanıyorsun,
L Luciferss Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 817 Çözümler 3 3 Kasım 2022 #3 2022borsa dedi: Google'a falan giriyor mu siteleri girmeyi dene Android kaç kullanıyorsun, Genişletmek için tıkla... İnternette sorun yok. Sorun Play Store'da belli. MIUI 12.5 kullanıyorum. Android sürümü kaç emin değilim.
2022borsa dedi: Google'a falan giriyor mu siteleri girmeyi dene Android kaç kullanıyorsun, Genişletmek için tıkla... İnternette sorun yok. Sorun Play Store'da belli. MIUI 12.5 kullanıyorum. Android sürümü kaç emin değilim.
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 3 Kasım 2022 #4 Luciferss dedi: İnternette sorun yok. Sorun Play Store'da belli. MIUI 12.5 kullanıyorum. Android sürümü kaç emin değilim. Genişletmek için tıkla... Android 10 olması lazım. Veya 9.
Luciferss dedi: İnternette sorun yok. Sorun Play Store'da belli. MIUI 12.5 kullanıyorum. Android sürümü kaç emin değilim. Genişletmek için tıkla... Android 10 olması lazım. Veya 9.
L Luciferss Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 817 Çözümler 3 3 Kasım 2022 #5 Abdul0234 dedi: Android 10 olması lazım. Veya 9. Genişletmek için tıkla... Android sürümü 11RKQ1 yazıyor.
Abdul0234 dedi: Android 10 olması lazım. Veya 9. Genişletmek için tıkla... Android sürümü 11RKQ1 yazıyor.
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 3 Kasım 2022 #6 Luciferss dedi: Android sürümü 11RKQ1 yazıyor. Genişletmek için tıkla... Android güncellemelerini kontrol edin.
Luciferss dedi: Android sürümü 11RKQ1 yazıyor. Genişletmek için tıkla... Android güncellemelerini kontrol edin.
L Luciferss Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 817 Çözümler 3 3 Kasım 2022 #7 Abdul0234 dedi: Android güncellemelerini kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Güncelleme yok. Playstore'un kendi guncellemesi de yok.
Abdul0234 dedi: Android güncellemelerini kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Güncelleme yok. Playstore'un kendi guncellemesi de yok.
2022borsa Femtopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #8 Luciferss dedi: Güncelleme yok. Play Store'un kendi guncellemesi de yok. Genişletmek için tıkla... Ayarlar uygulamalar Play Store'yi bul veri veriyi sil
Luciferss dedi: Güncelleme yok. Play Store'un kendi guncellemesi de yok. Genişletmek için tıkla... Ayarlar uygulamalar Play Store'yi bul veri veriyi sil
L Luciferss Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 817 Çözümler 3 3 Kasım 2022 #9 2022borsa dedi: Ayarlar uygulamalar Play Store'yi bul veri veriyi sil Genişletmek için tıkla... Denedim. İse yaramadi. Hem önbelleği hem tüm veriyi sil dedim yine çalışmadı.
2022borsa dedi: Ayarlar uygulamalar Play Store'yi bul veri veriyi sil Genişletmek için tıkla... Denedim. İse yaramadi. Hem önbelleği hem tüm veriyi sil dedim yine çalışmadı.
2022borsa Femtopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #10 Telefonu ssıfırlayabilirsin önemli dosyaların varsa sakla ben şu an düşüncem birazdan yazarım tekrear Google Play Store uygulamasını açın. Sağ üst taraftaki Profil simgesine dokunun. Uygulamaları ve cihazı yönet Yönet'e dokunun. Silmek istediğiniz uygulamanın adına Kaldır'a dokunun. Yeniden yüklemek için Yükle'ye veya Etkinleştir'e dokunun. Uygulamayı hâlâ indiremiyorsanız aşağıdaki sorun giderme adımlarını deneyin. al bi bunu dene
Telefonu ssıfırlayabilirsin önemli dosyaların varsa sakla ben şu an düşüncem birazdan yazarım tekrear Google Play Store uygulamasını açın. Sağ üst taraftaki Profil simgesine dokunun. Uygulamaları ve cihazı yönet Yönet'e dokunun. Silmek istediğiniz uygulamanın adına Kaldır'a dokunun. Yeniden yüklemek için Yükle'ye veya Etkinleştir'e dokunun. Uygulamayı hâlâ indiremiyorsanız aşağıdaki sorun giderme adımlarını deneyin. al bi bunu dene