A AperSo Decapat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #1 J7 Prime kullanıyorum telefona format atım Play Store eski sürümde kaldı ve güncellemeye calışınca yükleniyor ama actığımda eski sürümde kalıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2023
J7 Prime kullanıyorum telefona format atım Play Store eski sürümde kaldı ve güncellemeye calışınca yükleniyor ama actığımda eski sürümde kalıyor.
Çözüm alicsndemir 21 Haziran 2023 Telefonu yeniden başlatın. Olmazsa Play Store'nin tüm verilerini sıfırlayın ardından telefonu yeniden başlatın.
Telefonu yeniden başlatın. Olmazsa Play Store'nin tüm verilerini sıfırlayın ardından telefonu yeniden başlatın.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 21 Haziran 2023 #2 Telefonu yeniden başlatın. Olmazsa Play Store'nin tüm verilerini sıfırlayın ardından telefonu yeniden başlatın. Artı 0 Eksi Çözüm
Telefonu yeniden başlatın. Olmazsa Play Store'nin tüm verilerini sıfırlayın ardından telefonu yeniden başlatın.
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.718 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #3 AperSo dedi: J7 Prime kullanıyorum telefona format atım Play Store eski sürümde kaldı ve güncellemeye calışınca yükleniyor ama actığımda eski sürümde kalıyor. Eki Görüntüle 1830220 Genişletmek için tıkla... Play Store'yi sildikten sonra güncel bir halini yükleyin. Artı 0 Eksi
AperSo dedi: J7 Prime kullanıyorum telefona format atım Play Store eski sürümde kaldı ve güncellemeye calışınca yükleniyor ama actığımda eski sürümde kalıyor. Eki Görüntüle 1830220 Genişletmek için tıkla... Play Store'yi sildikten sonra güncel bir halini yükleyin.
KS KS A AperSo Decapat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #4 alicsndemir dedi: Telefonu yeniden başlatın. Olmazsa Play Store'nin tüm verilerini sıfırlayın ardından telefonu yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Sağlın İşe Yaradı Artı 0 Eksi
alicsndemir dedi: Telefonu yeniden başlatın. Olmazsa Play Store'nin tüm verilerini sıfırlayın ardından telefonu yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Sağlın İşe Yaradı
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 21 Haziran 2023 #5 Windows Güvenliği dedi: Play Store'yi sildikten sonra güncel bir halini yükleyin. Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor hocam. Artı 0 Eksi
Windows Güvenliği dedi: Play Store'yi sildikten sonra güncel bir halini yükleyin. Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor hocam.
KS KS A AperSo Decapat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #6 alicsndemir dedi: Telefonu yeniden başlatın. Olmazsa Play Store'nin tüm verilerini sıfırlayın ardından telefonu yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Yanlız Tek Bi Sorun Var Yeniden Başlatmak Yerine Format Atın Artı 0 Eksi
alicsndemir dedi: Telefonu yeniden başlatın. Olmazsa Play Store'nin tüm verilerini sıfırlayın ardından telefonu yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Yanlız Tek Bi Sorun Var Yeniden Başlatmak Yerine Format Atın
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.718 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #7 alicsndemir dedi: O nasıl oluyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum verileri temizlemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
alicsndemir dedi: O nasıl oluyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum verileri temizlemeyi deneyin.