Play Store izinsiz uygulama yüklüyor

byKralz

Decapat
Daha fazla  
Samsung Galaxy S3 (i9300) telefonumu LineageOS 16 sürümüne yükselttim. Google hesabımı ekledim, ancak eklerken benden izin istedi. Biraz okudum ancak pek önemsemedim ve kabul ettim. Sonra WhatsApp, Instagram, Facebook, Telegram falan yükledim ama hiçbirinde benden izin istemedi yükle dedim ve yükledi. Yükseltmeden önce uygulamayı yüklerken şu, şu izinleri gereklidir diye yazı gelirdi ben de onaylarsam yüklerdi. Şimdi hiç öyle bir şey gelmedi. Acaba bu normal bir şey mi eğer değilse nasıl düzelteceğim?

Samsung Galaxy S3 (i9300) telefonumu LineageOS 16 sürümüne yükselttim. Google hesabımı ekledim, ancak eklerken benden izin istedi. Biraz okudum ancak pek önemsemedim ve kabul ettim. Sonra WhatsApp, Instagram, Facebook, Telegram falan yükledim ama hiçbirinde benden izin istemedi yükle dedim ve yükledi. Yükseltmeden önce uygulamayı yüklerken şu, şu izinleri gereklidir diye yazı gelirdi ben de onaylarsam yüklerdi. Şimdi hiç öyle bir şey gelmedi. Acaba bu normal bir şey mi eğer değilse nasıl düzelteceğim?

Google yedeklemeyi açmışsınız normaldir eski cihazınızdaki uygulamaları oyunları yüklüyor.

Normal diye biliyorum. Eger izin isterse uygulamayi acarken izin veriyorsunuz/reddediyorsunuz. Ama emin degilim daha bilgili birisi yardimci olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı