teraspy Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #1 Papara kartımda chess.com premium abonelik bağlıydı. 2 yıldır alıyordum. Bu yıl almayacaktım ama şu an parayı çekti. İade edip paramı alabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2024
Papara kartımda chess.com premium abonelik bağlıydı. 2 yıldır alıyordum. Bu yıl almayacaktım ama şu an parayı çekti. İade edip paramı alabilir miyim?
kNecht Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 867 Çözümler 5 10 Mayıs 2024 #2 Yanlışlıkla abone oldum diye bir seçenek vardı sanırım. Onu seçerek rahatlıkla iade alabilirsiniz.
teraspy Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #3 kNecht dedi: Yanlışlıkla abone oldum diye bir seçenek vardı sanırım. Onu seçerek rahatlıkla iade alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nerden yapıyoruz
kNecht dedi: Yanlışlıkla abone oldum diye bir seçenek vardı sanırım. Onu seçerek rahatlıkla iade alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nerden yapıyoruz