POLO_R Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 935 Çözümler 1 3 Haziran 2023 #1 Play Store'dan oyun aldım ve bu oyunun sadece benim cihazımda yüklenebilmesini istiyorum. Önerileriniz var mı, veya benzeri şeyler. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2023
Play Store'dan oyun aldım ve bu oyunun sadece benim cihazımda yüklenebilmesini istiyorum. Önerileriniz var mı, veya benzeri şeyler.
X Xscape Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 3 Haziran 2023 #2 Aldığın bir öğeyi başka hesaba aktaramazsın ancak diğer hesaplardan erişmen mümkün diye biliyorum, Aile Kitaplığı sayesinde. Google Play Aile Kitaplığı'nı kullanma - Google Play Yardım Google Play'den satın alınan uygulama, oyun, film, TV programı, e-kitap ve sesli kitapları Google Play Aile KitaplıÄı'nı kullanarak en çok 5 kiÅi olmak üzere aile üyeleriyle paylaÅabilirsiniz. Aile K support.google.com
Aldığın bir öğeyi başka hesaba aktaramazsın ancak diğer hesaplardan erişmen mümkün diye biliyorum, Aile Kitaplığı sayesinde. Google Play Aile Kitaplığı'nı kullanma - Google Play Yardım Google Play'den satın alınan uygulama, oyun, film, TV programı, e-kitap ve sesli kitapları Google Play Aile KitaplıÄı'nı kullanarak en çok 5 kiÅi olmak üzere aile üyeleriyle paylaÅabilirsiniz. Aile K support.google.com