Diğer telefonda kendi Google hesabım açık değil.Google hesabınızın açık olduğu tüm telefonlara uzaktan indirme yapabiliyorsunuz. Diğer cihazlardan hesabınızı çıkarttıktan sonra gidecekdir uzaktan indirme.
Bilgisayardan falan açmışsınızdır ya da unuttuğunuz bir cihazdadır hesap hocam. Google hesabınıza girip hangi cihazlarda açık olduğunu göre biliyorsunuz. Ordan da gerekli olmayan cihazlardan çıkış yapın.Diğer telefonda kendi Google hesabım açık değil.
Hocam Google hesap ayarlarından cihazı buldum ve oturumu kapattım ama hala Play Store'de gözüküyor.Bilgisayardan falan açmışsınızdır ya da unuttuğunuz bir cihazdadır hesap hocam. Google hesabınıza girip hangi cihazlarda açık olduğunu göre biliyorsunuz. Ordan da gerekli olmayan cihazlardan çıkış yapın.
Bu sorun bende de mevcut ve çözümü bulamadım bir türlü.Hocam Google hesap ayarlarından cihazı buldum ve oturumu kapattım ama hala Play Store'de gözüküyor.
Aynı şekil bende.Bu sorun bende de mevcut ve çözümü bulamadım bir türlü.
Aynı şekil bende.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.