Play Store'da belli bir indirim dönemi var mı?

Makaleler
4
Dostlar, Android cihazlar için gamepad ile neler oynayabileceğime bakınıyorum ama çoğu ücretliler, APK kurup korsan yerine almayı düşünüyorum. Merakım şu tıpkı Steam veya Epic'te olduğu gibi Play Store için de bir indirim dönemi var mı yoksa sürekli takip etmek mi gerekiyor?

Yok hocam. Takip edeceksiniz. Ben öyle biliyorum. Bence APK indirin. Android neden var zaten?

Yok hocam. Takip edeceksiniz. Ben öyle biliyorum. Bence APK indirin. Android neden var zaten?

Hocam normalde de çok ucuz oyunlar zaten, hele günümüzde 200 lira altına düzgün oyun kalmadığını düşünürsek. Mesela 2 gün önce 25 liraya Dead Cells aldım PC de de sahip olmama rağmen. Android tarafında Nintendo Switch'den çok daha güçlü birçok işlemci ve cihaz var ama oyun yok sırf bu satın alınmama yüzünden.

Benim istediğim çapta çıkan iş sayısı az hocam.
Android'de bir çok oyun var ama çoğu Google Play'e sunulmuyor veya projeden vazgeçiliyor hocam. Tap Tap adında bir uygulama vardı oraya göz atmanızı öneriyorum bir çok oyun orada daha çıkmadan oynanabiliyor. (Google Play'de olmayan oyunlarda var.)

Bir göz atayım hocam. Benim istediğim biraz daha hikaye odaklı oyunlar. Ücretsiz Online kategorisinden çok fazla oyun var ama Online'na ben pek gelemiyorum.

Bir göz atayım hocam. Benim istediğim biraz daha hikaye odaklı oyunlar. Ücretsiz Online kategorisinden çok fazla oyun var ama Online'na ben pek gelemiyorum.
Hocam türünü sever misiniz bilmiyorum ama My Child Lebensborn vardı hikayesini ben beğenmiştim bir göz atabilirsiniz isterseniz. 12 ₺ ücreti var şuan.

Hocam türünü sever misiniz bilmiyorum ama my child lebensborn vardı hikayesini ben beğenmiştim bir göz atabilirsiniz isterseniz. 12 ₺ ücreti var şu an.

Evet hocam oynadım, o daha çok gamepad olmadan oynanacak bir oyun zaten dikey formatta oynanıyor. Metroda vs. oynuyorum daha çok o zamanlar akıyor oyun.

@Skeiry hocam taptap dediğiniz uygulamaya bakıyorum şu anda, arayüzü biraz mısır çarşısı gibi. Bu uygulamanın tam olayı nedir?

Hocam ben 1 sene öncesinde en son kullanmıştım ama şöyle diyeyim size. Oyunlar çıkmadan önce veyahut çıkmaya yakın daha çok burada insanlar ile paylaşılıp test ediliyor ayrıca sadece buraya özgü olan oyunlar görmüştüm içlerinde hikayeli oyunlarda vardı o yüzden önerdim size. Vaktinizi boşa harcattıysam affola kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…