HiAI Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 Merhaba Play Store'da sadece 1 hesabın oturumunun açık kalmasını istiyorum. Hesabı silmek değil. Sadece geçici süreliğine oturumu kapatmak. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2024
Merhaba Play Store'da sadece 1 hesabın oturumunun açık kalmasını istiyorum. Hesabı silmek değil. Sadece geçici süreliğine oturumu kapatmak.
Çözüm E E erenn_010 11 Temmuz 2024 HiAI dedi: Hahah Genişletmek için tıkla... Android telefon veya tabletinizde Gmail uygulamasını açın. Sağ üstte profil resminize dokunun. Bu cihazdaki hesapları yönet'e dokunun. Hesabınızı seçin. Alt tarafta, Hesabı kaldır'a dokunun.
HiAI dedi: Hahah Genişletmek için tıkla... Android telefon veya tabletinizde Gmail uygulamasını açın. Sağ üstte profil resminize dokunun. Bu cihazdaki hesapları yönet'e dokunun. Hesabınızı seçin. Alt tarafta, Hesabı kaldır'a dokunun.
Ali Ataberk Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.039 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #2 Henüz öyle bişey yok. Artı 0 Eksi
E erenn_010 Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #3 HiAI dedi: Merhaba Play Store'da sadece 1 hesabın oturumunun açık kalmasını istiyorum. Hesabı silmek değil. Sadece geçici süreliğine oturumu kapatmak. Genişletmek için tıkla... %95 lik indirim içinmi reis Artı 0 Eksi
HiAI dedi: Merhaba Play Store'da sadece 1 hesabın oturumunun açık kalmasını istiyorum. Hesabı silmek değil. Sadece geçici süreliğine oturumu kapatmak. Genişletmek için tıkla... %95 lik indirim içinmi reis
KS KS HiAI Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #4 erenn_010 dedi: %95 lik indirim içinmi reis Genişletmek için tıkla... Hahah Artı 0 Eksi
E erenn_010 Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #5 HiAI dedi: Hahah Genişletmek için tıkla... Android telefon veya tabletinizde Gmail uygulamasını açın. Sağ üstte profil resminize dokunun. Bu cihazdaki hesapları yönet'e dokunun. Hesabınızı seçin. Alt tarafta, Hesabı kaldır'a dokunun. Artı 0 Eksi Çözüm
HiAI dedi: Hahah Genişletmek için tıkla... Android telefon veya tabletinizde Gmail uygulamasını açın. Sağ üstte profil resminize dokunun. Bu cihazdaki hesapları yönet'e dokunun. Hesabınızı seçin. Alt tarafta, Hesabı kaldır'a dokunun.
T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Temmuz 2024 #6 %95lik indirim için diyorsanız indirim olan hesabın üstündeki hesapları kaldırmanız yeterli (altında yer alanları kaldırmanıza gerek yok). Ayarlar>Hesaplar>Google deyip kaldırmak istediğiniz hesapa tıklayıp hesabı kaldır diyerek kaldırabilirsiniz. Artı 0 Eksi
%95lik indirim için diyorsanız indirim olan hesabın üstündeki hesapları kaldırmanız yeterli (altında yer alanları kaldırmanıza gerek yok). Ayarlar>Hesaplar>Google deyip kaldırmak istediğiniz hesapa tıklayıp hesabı kaldır diyerek kaldırabilirsiniz.