Çözüm Play Store'daki sertifika sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
6
Yer
Dimension C-137
Daha fazla  
Meslek
Video Editör
Başlıkta anlattığım gibi sertifika sorununu çözeceğiz.
Genelde bu sebeplerden dolayı bu hatayı vermekte.
  • Bootloaderın açık olması (bazı cihazlar).
  • Elle/eksik yüklenen Google Play servisleri (GSI ROM)
  • Fake ROM (bazı cihazlar)
Bu uygulamayı cihazımıza kuruyoruz.

Burada Google service Framework Android kimliği lazım. İşaretli olan yerde kimlik mevcut.
Şimdi cihaz kaydı yapalım. Öncelikle bu siteye girelim.

Buraya kimliğimizi girelim ve kayıt edelim.
5-10 dakika sonra cihazımızı yineden başlatalım. Ve Google hizmetleri uygulamasının verilerini silelim.

Ve sorunsuz çalışmakta şu anda.

Cihaz sertifikasız olursa ne gibi eksileri bulunuyor?

Bazı uygulamaları indiremiyorsun. Mesela benim cihazım root edilmiş olduğu için Netflix kullanamıyorum.

Kısaca gms hizmetlerine bağlanmıyordu.
GSF cihaz sıfırladıktan sonra değişir mi? Ayrıca bu kimlik kalıcı mı durur yani ben gittim başka bi rom yükledim mesela ondan dolayı değişir mi? Yoksa o yüklediğim rom da da kayıt etmeli miyim?

Gsf cihaz sıfırladıktan sonra değişir mi? Ayrıca bu kimlik kalıcı mı durur yani ben gittim başka bir ROM yükledim mesela ondan dolayı değişir mi? Yoksa o yüklediğim ROM da da kayıt etmeli miyim?

Değişiyor kayıt etmen gerekiyor.

Bu yontem hala çalışıyor mu? Yarin bootloader kilidi icin sure bitiyor. LineageOS 21 kurmayi dusunuyorum. Rootsuz kullanacagim ama sanirim Play Store sertifikasiz gelecek karsima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…