Gamerjex Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar 3 gün önce Play Store'den Spider-Man Miles Morales ön sipariş 485 TL aldım ama key vermedi. Ne yapabilirim?
Arkadaşlar 3 gün önce Play Store'den Spider-Man Miles Morales ön sipariş 485 TL aldım ama key vermedi. Ne yapabilirim?
Catacomb Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #2 Mail adresini kontrol et, vermiş olması gerekiyor veya belirli bir süreci vardır. Artı 0 Eksi
KS KS Gamerjex Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #3 Catacomb dedi: Mail adresini kontrol et, vermiş olması gerekiyor veya belirli bir süreci vardır. Genişletmek için tıkla... Aga bağlantıya tıkladıktan sonra key yoktu girip cıktım tekrar yoktu diğer keyler gözüktü bu gözükmedi Artı 0 Eksi
Catacomb dedi: Mail adresini kontrol et, vermiş olması gerekiyor veya belirli bir süreci vardır. Genişletmek için tıkla... Aga bağlantıya tıkladıktan sonra key yoktu girip cıktım tekrar yoktu diğer keyler gözüktü bu gözükmedi