Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.183 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2019 #1 Merhaba. Play Store'dan Nova Launcher Prime almıştım 50 kuruşa. Şimdi gözükmüyor. Satın alma geçmişinde var fakat yüklenmiyor.
Merhaba. Play Store'dan Nova Launcher Prime almıştım 50 kuruşa. Şimdi gözükmüyor. Satın alma geçmişinde var fakat yüklenmiyor.
Yaşar Portakal Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 1.542 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 8 Mayıs 2019 #2 Ruter dedi: Merhaba. Play Store'dan Nova Launcher Prime almıştım 50 kuruşa. Şimdi gözükmüyor. Satın alma geçmişinde var fakat yüklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Aynısını "yardım ve geri bildirim" bölümüne de yazarsan uygulamanın erişilebilir olduğunu göreceksin. [emoji849]
Ruter dedi: Merhaba. Play Store'dan Nova Launcher Prime almıştım 50 kuruşa. Şimdi gözükmüyor. Satın alma geçmişinde var fakat yüklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Aynısını "yardım ve geri bildirim" bölümüne de yazarsan uygulamanın erişilebilir olduğunu göreceksin. [emoji849]
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.183 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2019 #3 Yaşar Portakal dedi: Aynısını "yardım ve geri bildirim" bölümüne de yazarsan uygulamanın erişilebilir olduğunu göreceksin. [emoji849] Genişletmek için tıkla... Çözüldü. Teşekkürler.
Yaşar Portakal dedi: Aynısını "yardım ve geri bildirim" bölümüne de yazarsan uygulamanın erişilebilir olduğunu göreceksin. [emoji849] Genişletmek için tıkla... Çözüldü. Teşekkürler.