xeyro65 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 518 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Eylül 2024 #11 LazJedi dedi: Geçmişte indirdiğin tüm oyun ve uygulamalara kitaplığından ulaşabilirsin. Sign in - Google Accounts Genişletmek için tıkla... Maalesef farklı bir cihaz ve farklı bir hesap kullanıyorum.
LazJedi dedi: Geçmişte indirdiğin tüm oyun ve uygulamalara kitaplığından ulaşabilirsin. Sign in - Google Accounts Genişletmek için tıkla... Maalesef farklı bir cihaz ve farklı bir hesap kullanıyorum.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.734 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 26 Eylül 2024 #12 Play Store uygulamasından erişmek için; "Uygulamaları ve cihazları yönetin > Yönetme" xeyro65 dedi: Maalesef farklı bir cihaz ve farklı bir hesap kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı hesaba herhangi bir cihazdan giriş yaparak kitaplığına yine erişebilirsin. Eski hesap olmadan geçmişte indirdiğin oyun ve uygulamalara erişmen mümkün değil maalesef.
Play Store uygulamasından erişmek için; "Uygulamaları ve cihazları yönetin > Yönetme" xeyro65 dedi: Maalesef farklı bir cihaz ve farklı bir hesap kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı hesaba herhangi bir cihazdan giriş yaparak kitaplığına yine erişebilirsin. Eski hesap olmadan geçmişte indirdiğin oyun ve uygulamalara erişmen mümkün değil maalesef.