- Makaleler
- 11
Merhaba, ben 1 2 yıl önce Play Store üzerinden GTA 3, San Andreas, Vice City ve liberty stories aldım. Bu oyunlar Play Store'dan kaldırılır yine de bende durur mu? Param boşa mı gidecek?
Parasını verdiğiniz ürün sizden alınmaz, oyunun satışta olması ile alakası yok.Merhaba, ben 1 2 yıl önce Play Store üzerinden GTA 3, San Andreas, Vice City ve liberty stories aldım. Bu oyunlar Play Store'dan kaldırılır yine de bende durur mu? Param boşa mı gidecek?
Parasını verdiğiniz ürün sizden alınmaz, oyunun satışta olması ile alakası yok.Merhaba, ben 1 2 yıl önce Play Store üzerinden GTA 3, San Andreas, Vice City ve liberty stories aldım. Bu oyunlar Play Store'dan kaldırılır yine de bende durur mu? Param boşa mı gidecek?
Sorum o değil öyle de yani bu oyunlar satıştan kalrırıldığında ne olacaktı sorum.Yeniden yuklenebiliyor sildikten sonra.
Satin al yerine yukle butonu geliyor.
Parasini verdigin oyun neden senden alinsin? En kotu iade ederler parayi.Sorum o değil öyle de yani bu oyunlar satıştan kalrırıldığında ne olacaktı sorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.