Burak2134 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 4.021 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar su meshur yesil kafatasi klavyeyi yapmak istiyorum ancak uygulama pek guven vermedi. Verdigimiz izinler vs. tedirgin oldum. Bir sıkıntı yapar mı?
Arkadaşlar su meshur yesil kafatasi klavyeyi yapmak istiyorum ancak uygulama pek guven vermedi. Verdigimiz izinler vs. tedirgin oldum. Bir sıkıntı yapar mı?
Mehmetkayice Centipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.127 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #2 Yapabilir her uygulama güvenli değil o sebeple izin vermemenizi isterim.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.765 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #3 Mehmetkayice dedi: Yapabilir her uygulama güvenli değil o sebeple izin vermemenizi isterim. Genişletmek için tıkla... Yerse TikTok'daki herkes yerdi. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Mehmetkayice dedi: Yapabilir her uygulama güvenli değil o sebeple izin vermemenizi isterim. Genişletmek için tıkla... Yerse TikTok'daki herkes yerdi. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Mehmetkayice Centipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.127 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #4 Arkserhat dedi: Yerse TikTok'daki herkes yerdi. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu zaman da çoğu uygulama güvensiz zaten her türlü bilgiler sızdırılıyor o yüzden çoğu güven vermiyor özellikle düşük indirmeye bağlı uygulamalar
Arkserhat dedi: Yerse TikTok'daki herkes yerdi. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu zaman da çoğu uygulama güvensiz zaten her türlü bilgiler sızdırılıyor o yüzden çoğu güven vermiyor özellikle düşük indirmeye bağlı uygulamalar
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.765 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #5 Mehmetkayice dedi: Bu zaman da çoğu uygulama güvensiz zaten her türlü bilgiler sızdırılıyor o yüzden çoğu güven vermiyor özellikle düşük indirmeye bağlı uygulamalar. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsun kral. Bundan bir şey çıkmaz gibi çünkü kullanılıyor.
Mehmetkayice dedi: Bu zaman da çoğu uygulama güvensiz zaten her türlü bilgiler sızdırılıyor o yüzden çoğu güven vermiyor özellikle düşük indirmeye bağlı uygulamalar. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsun kral. Bundan bir şey çıkmaz gibi çünkü kullanılıyor.
Mehmetkayice Centipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.127 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #6 Arkserhat dedi: Doğru diyorsun kral. Bundan bir şey çıkmaz gibi çünkü kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Öyle tabii ama ben önermem
Arkserhat dedi: Doğru diyorsun kral. Bundan bir şey çıkmaz gibi çünkü kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Öyle tabii ama ben önermem
Burak2134 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 4.021 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #7 Teşekkürler arkadaşlar.