Play Store'den kaldırılan eski oyunlar nereden bulunur?

Gmzl80

Centipat
Daha fazla  
İyi sosyaller arkadaşlar, 2013 veya 2014 tam hatırlamıyorum severek oynadığım bir oyun vardı ama malumunuz o senelerden kalma oyunlar silindi Play Store'den. Adını hatırlamıyorum, bir nevi strateji oyunu desem yeridir. Yani aradım taradım bulamadım, 2013 2014 veya bu eski tarihlerde bulabileceğim bir oyun arşivi yok mu? Örnek veriyorum, Play Store'den kaldırılmış eski oyunlar vs diye.

Merhaba! Play Store'da olmayan uygulamalar için aşağıdaki uygulamalardan bir tanesini deneyebilirsiniz:
- Aptoide
- APKPure
- Uptodown

Adını hatırlamadığınız oyun hakkında bilgi verebilirseniz belki yardımcı olabiliriz. 😊

İyi sosyaller arkadaşlar, 2013 veya 2014 tam hatırlamıyorum severek oynadığım bir oyun vardı ama malumunuz o senelerden kalma oyunlar silindi Play Store'den. Adını hatırlamıyorum, bir nevi strateji oyunu desem yeridir. Yani aradım taradım bulamadım, 2013 2014 veya bu eski tarihlerde bulabileceğim bir oyun arşivi yok mu? Örnek veriyorum, Play Store'den kaldırılmış eski oyunlar vs diye.
Eğer o oyunları oynadığınız hesabınız duruyorsa ve o oyunlardan başarım kazandıysanız google play gamesten o hesaba girin başarımlar bölümünden geriye gidin bulup yükleyebilirsiniz. Ben six guns diye bir oyunu başarımlar bölümünden bularak indirip oynamıştım sevmeme rağmen denemek için indirmiştim. İkinci yol ise apk indirmek. İyi günler

Hocam oyunun adını hatırlarsanız eğer internetten APK'sını aratıp indirmeyi deneyebilirsiniz.
Keşge hatırlasam hocam 3 aydır arıyorum 😂

Eğer o oyunları oynadığınız hesabınız duruyorsa ve o oyunlardan başarım kazandıysanız Google Play Games'ten o hesaba girin başarımlar bölümünden geriye gidin bulup yükleyebilirsiniz. Ben six guns diye bir oyunu başarımlar bölümünden bularak indirip oynamıştım sevmeme rağmen denemek için indirmiştim. İkinci yol ise APK indirmek. İyi günler

O hesap duman oldu hocam ya e-postayi hatırlıyorum ama telefon numarası falan kurtarma no falan hep o senelerdeki hatta ayit imkan yok yani

Merhaba! Play Store'da olmayan uygulamalar için aşağıdaki uygulamalardan bir tanesini deneyebilirsiniz:
- Aptoide
- APKPure
- Uptodown

Adını hatırlamadığınız oyun hakkında bilgi verebilirseniz belki yardımcı olabiliriz. 😊
Hocam ilk başta. Bir kitabı koruyorsun sana 3 adam veriyor onlarla diğer düşmanların kalesini basıyordun. O tarz bişey yani. Çok arattım Google'de her türlü ama bulamadim

Biraz daha detay verirseniz belki forumda hatırlayan birileri çıkar.
Hocam ilk başta. Bir kitabı koruyorsun sana 3 adam veriyor onlarla diğer düşmanların kalesini basıyordun. O tarz bişey yani. Çok arattım Google'de her türlü ama bulamadim

Hocam ilk başta. Bir kitabı koruyorsun sana 3 adam veriyor onlarla diğer düşmanların kalesini basıyordun. O tarz bir şey yani. Çok arattım Google'da her türlü ama bulamadim.

Hocam ilk başta. Bir kitabı koruyorsun sana 3 adam veriyor onlarla diğer düşmanların kalesini basıyordun. O tarz bir şey yani. Çok arattım Google'da her türlü ama bulamadim.

Hiç tanıdık gelmedi. Ayrı bir konu açın belki hatırlayan olur.

Google Play Store'dan bazı eski oyunlar var ama o eski oyunun hangi Android sürümü göre ise cihazınız o Android sürümü olmalı. Bazı oyunlar tamamen kaldırılmış olsa da bazen Google Play Store'yi sıfırlarsanız Google Play eski bir sürüm olur ve logosu eski logo olur. Hangi eski sürüm olur bilmiyorum veya olmayabilir de. Neyse ama merak etmeyin Google Play Store'yi güncelleyerek son sürümüne güncellenir. Ben hiç demedim benimki son sürüm olsun yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bir zamanlar bu uygulamayı indirip oynadıysanız eski hesabınızın Play Store yüklü olmayan uygulamalar kitaplığında bulma ihtimaliniz var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı