Herkese merhaba arkadaşlar, Steam'de ve dünyada popüler olan PUBG isimli oyunu almak istiyorum. Şu anda oyuna yetecek param var. Fakat oyun alınmalı mı yoksa bekleyip indirime girmesini beklemeliyiz. Bilgisayarım da kaldırıyor. Sizce oyun alınmalı mı? Yoksa alınmamalı mı?
Herkese merhaba arkadaşlar, Steam'de ve dünyada popüler olan PUBG isimli oyunu almak istiyorum. Şu anda oyuna yetecek param var. Fakat oyun alınmalı mı yoksa bekleyip indirime girmesini beklemeliyiz. Bilgisayarım da kaldırıyor. Sizce oyun alınmalı mı? Yoksa alınmamalı mı?
Yani sisteminiz yeterli ise neden olmasın. Oyun şu sıralar bayağı insanı kendine çekiyor. Oyunun havası, canlı oyuncular, güzel grafikler ile bayağı çekici.
Yani sisteminiz yeterli ise neden olmasın. Oyun şu sıralar bayağı insanı kendine çekiyor. Oyunun havası, canlı oyuncular, güzel grafikler ile bayağı çekici.
arkadaşlarınla oynarsan daha eğlenceli olur ama oyun parasını hak ediyor optimizasyon problemi de kalkınca harika olacak cs go battlegrounds ve 13.cuma ekibi kurulacaktır eklemek isteyenler steam hesabım: Steam Community :: *Revenge Game*
Oyun şuan zaten hala geliştirilme aşamasında ve her ay güncelleme veriliyor. İleri aşamada oyun sek olarak ortaya çıktığında bence fiyatı daha da artacak. Şuan bazı optimizasyon sorunları var ama öyle abartılacak bir seviyede değil geçenlerde bir güncelleme geldi biraz daha iyileşti. Gittikçe ilerlemeye devam ediyor ve epey bir kullanıcı kitlesi yakaladı. Kanımca almanda bir sakınca görmüyorum...