goatcan Decapat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 669 5 Şubat 2024 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yorumlarinizi bekliyorum...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yorumlarinizi bekliyorum...
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.377 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 5 Şubat 2024 #2 Cacık gibi vallahi. Ne bulduysanız koymuşsunuz. Müzikal karakter yok, tarz yok, dönem yok. Artı 0 Eksi
KS KS goatcan Decapat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 669 5 Şubat 2024 #3 Single_factor dedi: Cacık gibi vallahi. Ne bulduysanız koymuşsunuz. Müzikal karakter yok, tarz yok, dönem yok. Genişletmek için tıkla... Donem yok evet. Bir doneme sabit kalmak istemedim, onun icin ayri playlistler gizlide var zaten. Cacik gibi olmasi kendi istegimdeydi yani. Yorumunuz icin tesekkurler. Artı 0 Eksi
Single_factor dedi: Cacık gibi vallahi. Ne bulduysanız koymuşsunuz. Müzikal karakter yok, tarz yok, dönem yok. Genişletmek için tıkla... Donem yok evet. Bir doneme sabit kalmak istemedim, onun icin ayri playlistler gizlide var zaten. Cacik gibi olmasi kendi istegimdeydi yani. Yorumunuz icin tesekkurler.