Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.104 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 14 Haziran 2022 #11 KingStannis dedi: Hocam ama Playnite'da şöyle bir şey var; sınırlandırılımış Steam hesabı bağlarsanız, yüklü olmayan oyunları göstermez. GOG Galaxy'de gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim o zaman kullanmam bilmiyordum bunu.
KingStannis dedi: Hocam ama Playnite'da şöyle bir şey var; sınırlandırılımış Steam hesabı bağlarsanız, yüklü olmayan oyunları göstermez. GOG Galaxy'de gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim o zaman kullanmam bilmiyordum bunu.
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.699 Makaleler 1 Çözümler 18 21 Haziran 2022 #12 Elweald dedi: Anladım teşekkür ederim o zaman kullanmam bilmiyordum bunu. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın. Kullanabilirsiniz. Benim hesabımın ayarları yüzünden ben göstermiyor zannetmiştim. Oyunlarınızı ve bilgilerinizi gizlilik ayarları kısmından herkese açık yaparsanız oyunlarınız Playnite'a geliyor. Ben de yeni fark ettim.
Elweald dedi: Anladım teşekkür ederim o zaman kullanmam bilmiyordum bunu. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın. Kullanabilirsiniz. Benim hesabımın ayarları yüzünden ben göstermiyor zannetmiştim. Oyunlarınızı ve bilgilerinizi gizlilik ayarları kısmından herkese açık yaparsanız oyunlarınız Playnite'a geliyor. Ben de yeni fark ettim.
tufanatasoy Megapat Katılım 3 Ağustos 2016 Mesajlar 376 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #13 Hocam playnite e Ubisoft bağladım lakin ubisfottaki tüm oyunlar sanki benimmiş gibi çıktı neden böyle oldu?
Hocam playnite e Ubisoft bağladım lakin ubisfottaki tüm oyunlar sanki benimmiş gibi çıktı neden böyle oldu?