Playsatiton 5'i satıp Xbox Series X alınır mı?

Flying Koala

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
3070-1660
12400f-3500x
Arkadaşlar iyi geceler. 5 ay önce satın aldığım PS5 tam anlamıyla bana hitap etmemesinden dolayı şikayetciyim. Babam ben ve kardeşim tamamen neredeyse Simulator tarzı oyun oynuyoruz. PS özel oyunları için mantıklı bir tercih gelmişti lakin hiçbir zaman oynamayacağım gibi duruyor çünkü hikayeli oyunları sevmediğimi fark ettim.

PS5 konsolumu yaklaşık 5-6 ay önce satın aldım ve tamamen yazlıkta kaldığı için 2-3 haftada bir FIFA atmak için açıldı. Zaten yazlıkta fazla vakit geçirmiyoruz ama konsolun örtüsünü kaldırmadan gidip geldiğimiz çok oldu. Kardeşim ile PS Store'nin sürekli gelen zamlarıyla birlikte artık her oyun için binlerce lira harcamak, Grand turismo için aldığım G29 direksiyon setini bir kez GT'da kullanamam (3-4 bin vermek istemiyorum ki bana göre PS Plus da olmaması büyük sorun) canımı sıkan detaylar.

İlk başta DualSense gerçekten aşırı çekici gelmişti ama konsol maalesef şu an benim için vaatlerini yerine getiremiyor. Beğendiğim bir oyunun fiyatına bakarken Xbox'ın çok çok daha uyguna vermesi ve PS son zamlardan sonra böyle bir fikir benimsedim. Konsol hakkında detay verecek olursam gerçekten kullanmak çok isterdim ama hiç yüzüne bile bakmadık resmen.

2 tane orijinal DualSense kol, taşıma çantası (hiç kullanmadım) var. Bir de eğer satarsam 7aylık PS Plus ve EA FC 25+mortalk11+BF5 gibi oyunları satın almıştım, onları da vereceğim. Size göre kaç lira eder? Ya da Xbox MFS2024 gibi oyunlarla beklentimi karşılar mı? Babamın ve kardeşimin en sevdiği Simulator.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence mantıksız yeni almışsın satarken zarar edeceksin, bir de xbox alırken üstüne para vereceksin, o paraya zaten almak istediğin oyunları çok rahat alırsın.

Bence mantıksız yeni almışsın satarken zarar edeceksin, bir de xbox alırken üstüne para vereceksin, o paraya zaten almak istediğin oyunları çok rahat alırsın.
Evet en az 15k daha eklemem lazım haklısınız gerçekten de pek lüzumu yok gibi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı