PlayStation 1 alınır mı?

CD yazdırıp denedim okumadı malesef cipli ps 2. Fcmb ile oyun attım oyun başlıyor maç ekranına geliyor no Signal yazıyor. TV desteklemiyor sanırım PS 1 oyunlarını. Sadece 3 renkli kırmızı kablo ile denemedim onunla dene belki çalışır dediler.

Eskileri hatırlamak ve yad etmek için alınabilir elbette.

PS2 yapılandırma ayarlarında video çıkışı için seçenekler olması lazım y-pb-pr ise PS1 oyunları desteklemiyor RGB olarak değiştirip tekrar deneyin(inanin tam olarak nasıl girildiğini bilmiyorum fmcb ile haşır neşir değilim.) CD kısmı için göz kirlenmiş olabilir bir kulak çöpünü izopropil alkol yahut kolanya ile hafif ıslatıp silin olmaz ise disk okuyucu kısmını söküp lazer okuyucu gözün Flex kablosundaki tripotu oynatarak lazer ayarı deneyin. Yapılması gereken son çare budur genelde, olmaz ise maalesef göz değişmeli. Son olarak dönüştürücü adaptör ile kullanıyorsanız PS1 oyunları genellikle 240p TV desteklemiyor olabilir TV'nizde RCA giriş olmasa bile SCART üzerinden rahatlıkla bağlayabilirsiniz günümüzde birçok TV'de RCA olmamasına rağmen SCART mevcut.

PS1'i ne için alacaksınız? Temiz bir tane bulup koleksiyonluk kaldıracaksanız belki ama ateş pahasıdır şimdi. Oynayacasanız Duckstation yükleyin daha iyi. Hem çok daha iyi bir deneyim alırsınız hem de oyunlar çok daha iyi gözüküp daha iyi performans verir. Save State de cabası.

Var laptopta hocam. Televizyonda oynamak istiyorum takıntılıyim

Var laptopta hocam. Televizyonda oynamak istiyorum takıntılıyim

Laptop'u TV'ye bağlasana hocam Şu sebeple diyorum. PS1'i alıp binbir güçlükle TV'ye bağlasan dahi Duckstation kadar performans alamazsın üstüne de gözün kanar. Ha tüplü televizyona bağlarım dersen ona bir şey diyemem ama onda da birçok oyun 20-30 fps arası gidip geliyor benden demesi Duckstation da mis gibi 60 fps akarsın

Doğru diyorsun da taktım kafaya aslında amacım PS 2 de çalıştırmak bunu. PS 2 çalışıyor fakat PS 1 oyunlarını ne yaptıysam calistiramadim çıldırttı beni

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…