PlayStation 1 alınır mı?

Cipli CD yazdırdım aldım fakat cdyi görüyor ama oyunlar PS 1 moduna geçip açılmıyor. Ne yaptıysam olmadı

Televizyona bağladım şimdi ama böyle kesik kesik yapıyor sanki takılıyor gibi

Size daha önce de yazdım sanki. PS2 de çipli bazı modellerde çipi takmak için içindeki PS1 modülünü bypass ettiklerini okumuştum ondan çalışmıyor olabilir PS1 oyunları. Televizyona neyle bağladınız bu arada? Özel bir HDMI dönüştürü aparatı vardı o hariç 1080p TV'ye bağladıysanız cihaz TV'nin görüntüsüne yetişemediğinden kesik kesik gözüküyor olabilir.

PS 2 to hdmı kablosu aldım onunla bağladı. PS 2 oyunları güzel ve net. Sadece PS 1 calistiramadim. Mesela flasa PS 1 oyunu attım oyun açılıyor sonra tam maça giricek mesela orada no Signale düşüyor. Sanırım TV desteklemiyor galiba.

Olabilir.

Hocam benim evimde yaklaşık 25 adet oyun konsolu var, bunlardan iki tanesi PS1. Bir tanesi eski fat kasa birisi psone slim versiyonu. Eğer koleksiyon için alacaksanız değer, ama oyun oynamak için gerçekten hiç değmez. Çok fazla dönüştürücü vs kullanmanız lazım, öbür türlü ekrana bakınca motion sickness yapıyor bende şahsen. Bir PSP alıp ona PS1 ebootu kursanız o bile daha mantıklı. Hem PS1 bir sürü yerde emule edilebiliyor, yine de almak istiyorsanız karar sizin.

Sağol hocam PS 2den devam. Evde PS 4 var yüzüne bile bakmıyorum sarmiyor. Sevmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…