PlayStation 2 alınır mı?

Kırıy

Decapat
Daha fazla  
Sorum yukarıdaki gibidir. Öyle grafiktir oynanıştır çok aldırmam bilgisayar her zaman elimde olmuyor o yüzden bazen sıkılıyorum. Sıkıntı gidermek için alınır mı?

Sorum yukarıdaki gibidir. Öyle grafiktir oynanıştır çok aldırmam bilgisayar her zaman elimde olmuyor o yüzden bazen sıkılıyorum. Sıkıntı gidermek için alınır mı?

Ben iyi bir bilgisayara sahip olmama rağmen aldım. Fakat işte Memory Card oyun sorunları falan uyuz etti beni onları tamir ettim uğraştım falan ilk böyle 1-2 hafta kardeşimle pes FIFA Mortal Kombat falan takıldık cok eglendik God of War bitirdim ve sonrasında çok fazla sıkıldım grafikler eski bir kabloya bağlısın durmadan falan hemen satıp PC'den devam ettim. Eğer PS2 piyasası artmış ise Xbox 360'lara bakmanı öneririm çünkü cidden cok eski ve sıkıcı bir konsol tertemiz halini almazsan da uğraştırır durur göz sorunları falan.

Bende PS2 var ve zamanına göre çok iyi bir konsol. Eski oyunlara ilgin varsa kesinlikle tavsiye ederim. McBoot'tan istediğin oyunu Flash Bellek ile oynayabilirsin.

Bende PS2 var ve zamanına göre çok iyi bir konsol. Eski oyunlara ilgin varsa kesinlikle tavsiye ederim. Mcboot'tan istediğin oyunu flash bellek ile oynayabilirsin.

Hocam flash bellek ile oynarsam CD kısmı iptal oluyor mu?

Flash bellek ile kırılmış yada kırılabilen bir Ps2 versiyonu bulup al. CD yazdırmakla uğraşmazsın. Bulabiliyorsan yanında 1 adet kendi orijinal gamepad'i de olsun. Yan Sanayi olanlar oynarken pek keyif vermiyor. Yada hiç bunlarla uğraşmayıp Bilgisayarınıza emülatör kurup oradan da oynayabilirsiniz. https://youtube.com/@hepsibirarada34?feature=shared Buradan hangi cihazlar daha iyi kırılır, Ps1'den 5'e kadar. Yada Ps1 Ps2 oyunlari nasıl CCD'ye yazılır gibi bilgilere de bakabilirsin. Bende buradan baktım daha önce.

PS2 her ne kadar güzel olsa da günümüz için kontroller grafikler bence tatmin edici değil PS3 nostalji için veya almak için daha iyi bir seçenek oyun seçenekleri de gayet iyi

Bu kişiden kişiye değişir. Ps2 oyun seçeneği olarak çok daha iyidir bu arada çeşitde çok fazla. Arkadaşta belirtmiş zaten grafik ve oynanış önemli değil diye. Canı oynamak isterse Ps1 bile alabilir hâla oynatıyor kendini. Bütçe Ps2 alırken Ps3 seviyesine çıkmadığı sürece Ps2 alınabilir. Yada dediğiniz gibi yapıp Ps2 oyunlarını da emülatör ile oynar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…