CannWickk Hectopat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 116 14 Kasım 2020 #1 PCSX2 emulatörünü nasıl kuracağım arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Bir de bir zararı olur mu? Bilmediğimden soruyorum virüs vs. .
PCSX2 emulatörünü nasıl kuracağım arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Bir de bir zararı olur mu? Bilmediğimden soruyorum virüs vs. .
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.900 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 14 Kasım 2020 #2 CannWickk dedi: PCSX2 emulatörünü nasıl kuracağım arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Bir de bir zararı olur mu? Bilmediğimden soruyorum virüs vs. . Genişletmek için tıkla... Bilen varsa cevabı bende merak ediyorum.
CannWickk dedi: PCSX2 emulatörünü nasıl kuracağım arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Bir de bir zararı olur mu? Bilmediğimden soruyorum virüs vs. . Genişletmek için tıkla... Bilen varsa cevabı bende merak ediyorum.
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 14 Kasım 2020 #3 Emulatörler genelde düşük fps verir, oynanmayacak kadar. Yani en son Last of Us ve RDR 1 pc'ye uyarlanınca fps 10 civarı bir şeydi.
Emulatörler genelde düşük fps verir, oynanmayacak kadar. Yani en son Last of Us ve RDR 1 pc'ye uyarlanınca fps 10 civarı bir şeydi.
Hellblazer Aku Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Whiterun Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #4 Bu videoyu izleyerek kullanabilirsin sade ve anlaşılır bir şekilde anlatıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videoyu izleyerek kullanabilirsin sade ve anlaşılır bir şekilde anlatıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 14 Kasım 2020 #5 @246941 hocam konu açacak yakında. Ama bu video da iş görür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@246941 hocam konu açacak yakında. Ama bu video da iş görür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 14 Kasım 2020 #6 371129 dedi: Emulatörler genelde düşük FPS verir, oynanmayacak kadar. Genişletmek için tıkla... Bazı Nintendo emulatörleri kendi konsolundan daha iyi .
371129 dedi: Emulatörler genelde düşük FPS verir, oynanmayacak kadar. Genişletmek için tıkla... Bazı Nintendo emulatörleri kendi konsolundan daha iyi .
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #7 En iyisi bu diye biliyorum.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 14 Kasım 2020 #8 Komik olmayın. Dolphin'den sonra en mükemmel emülatör. Orta seviye bir sisteminiz varsa her oyunu kasmadan oynarsınız. PCSX2'nin kendi sitesinden indirin oyunu deneyin kasarsa yazın buraya yardımcı olurum. Virüssüz bir yazılımdır.
Komik olmayın. Dolphin'den sonra en mükemmel emülatör. Orta seviye bir sisteminiz varsa her oyunu kasmadan oynarsınız. PCSX2'nin kendi sitesinden indirin oyunu deneyin kasarsa yazın buraya yardımcı olurum. Virüssüz bir yazılımdır.
Hellblazer Aku Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Whiterun Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #9 feahleinda_ dedi: Bazı Nintendo emulatörleri kendi konsolundan daha iyi . Genişletmek için tıkla... Evet neredeyse tüm konsol emulatörleri 4K 60FPS oynamayı sağlar özellikle Cemu'nun optimizesi çok iyi.
feahleinda_ dedi: Bazı Nintendo emulatörleri kendi konsolundan daha iyi . Genişletmek için tıkla... Evet neredeyse tüm konsol emulatörleri 4K 60FPS oynamayı sağlar özellikle Cemu'nun optimizesi çok iyi.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 14 Kasım 2020 #10 Hellblazer Aku dedi: Evet neredeyse tüm konsol emulatörleri 4K 60FPS oynamayı sağlar özellikle Cemu'nun optimizesi çok iyi. Genişletmek için tıkla... Botw oynamıştım 12.2 sürümüydü sanırım 1050 ve fence skip ile 15-30 FPS arası bitirmiştim. (Biraz hile açmış da olabilirim.)
Hellblazer Aku dedi: Evet neredeyse tüm konsol emulatörleri 4K 60FPS oynamayı sağlar özellikle Cemu'nun optimizesi çok iyi. Genişletmek için tıkla... Botw oynamıştım 12.2 sürümüydü sanırım 1050 ve fence skip ile 15-30 FPS arası bitirmiştim. (Biraz hile açmış da olabilirim.)