Dostlar şimdi ben Half-Life, Max Payne, GTA lcs, FIFA 7 gibi eski nostaljik oyunları oynamak için 2000 TL altlarında olan bir PS 2 Slim almak istiyorum. Bilgisayarım olmadığından PS 2'de oynayacağım bu oyunları ama genel PS 2'ler hakkında bilgim yok oyun oynatırken sıkıntı çıkartabiliyor mu? Kronik problemleri var mı? Çipli çipsiz nasıl oluyor kaç yıl dayanır?
PS2'ye 2.000 TL verilmez. Maksimum ederi 1.250 TL falandir. Esnaftan almanizi tavsiye ederim pazarlikla. Slim'in kronik bir problemi yok. Cipli cihazda CD olmadan oyun oynayabiliyorsun. Bu cihaz omurluk. En az 20 sene kullanirsin.
Dostlar şimdi ben Half-Life, Max Payne, GTA lcs, FIFA 7 gibi eski nostaljik oyunları oynamak için 2000 TL altlarında olan bir PS 2 Slim almak istiyorum. Bilgisayarım olmadığından PS 2'de oynayacağım bu oyunları ama genel PS 2'ler hakkında bilgim yok oyun oynatırken sıkıntı çıkartabiliyor mu? Kronik problemleri var mı? Çipli çipsiz nasıl oluyor kaç yıl dayanır?
Günümüzde tamamen gereksiz bir ürün birisi galiba dalga geçmek için 9 bin TL'ye bile koymuştu ilana bilgisayarın yoksa eğer arkadaşın da dediği gibi telefondan oynayabilirsin.
Bugün koleksiyon ürünü olarak alınabilir ancak doğrudan "ben oyun için alıyorum" demek için çok eski bir cihaz. Bence bit pazarından filan minimum PS3 alınır.
PS2'nin kütüphanesi çok geniş ama cihaz çok eski. Uyguna bulursan çipli bir tane alıp içine internetten oyun ata ata senden kral oyuncu olmaz ama işte güncel TV'lerde aparatla kullansan dahi görüntüsü biraz kötüdür günümüze göre.
Biliyorum ama zaten cihazım 64 gb'lık ve içinde işlerim vs varbdepolaması fazla yok yeni cihaz aldığım zaman eski telefonu emulator gibi oyunlar için kullabilirim ama televizyona bağlayıp konsoldo oynama hissi vermez