brandmen Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, Uzun zamandır oynamadığım bir PS2 konsolum var. Onun için 1 adet oyun kolu satın almak istiyorum. Kullandığınız önerebileceğiniz bir model veya ürün var mı? (Kol hem PS2 hem de PC için uyumlu olursa daha iyi olur.) Bütçe: 350 TL.
Merhaba arkadaşlar, Uzun zamandır oynamadığım bir PS2 konsolum var. Onun için 1 adet oyun kolu satın almak istiyorum. Kullandığınız önerebileceğiniz bir model veya ürün var mı? (Kol hem PS2 hem de PC için uyumlu olursa daha iyi olur.) Bütçe: 350 TL.
eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.852 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #2 Joystick & Gamepad - PC Oyun Kolu - n11 Joystick & Gamepad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Joystick & Gamepad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
Joystick & Gamepad - PC Oyun Kolu - n11 Joystick & Gamepad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Joystick & Gamepad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
brandmen Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #3 eness24 dedi: Joystick & Gamepad - PC Oyun Kolu - n11 Joystick & Gamepad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Joystick & Gamepad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Hocam aktif kullanıyor musun ?
eness24 dedi: Joystick & Gamepad - PC Oyun Kolu - n11 Joystick & Gamepad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Joystick & Gamepad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Hocam aktif kullanıyor musun ?
eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.852 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #4 brandmen dedi: Hocam aktif kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Bu değildi ama kontorlandınkini kullanıyordum.
brandmen dedi: Hocam aktif kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Bu değildi ama kontorlandınkini kullanıyordum.