venom94 Kilopat Kek günü Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.211 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2025 #1 Elimde PlayStation 2 var. HDMI görüntü aparatı aldım ama yine de kötü görüntü alıyorum, bunun icin nasıl bir monitör veya TV almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2025
Elimde PlayStation 2 var. HDMI görüntü aparatı aldım ama yine de kötü görüntü alıyorum, bunun icin nasıl bir monitör veya TV almalıyım?
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.291 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2025 #2 Ne alırsan al yinede kötü gözükür. Düzeltme şansın yok. En iyi çözüm bilgisayarda pcsx2 emülatör kurup oynaman.
Ne alırsan al yinede kötü gözükür. Düzeltme şansın yok. En iyi çözüm bilgisayarda pcsx2 emülatör kurup oynaman.
venom94 Kilopat Kek günü Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.211 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2025 #3 Rogturk dedi: Ne alırsan al yinede kötü gözükür. Düzeltme şansın yok. En iyi çözüm bilgisayarda pcsx2 emülatör kurup oynaman. Genişletmek için tıkla... Onu yapiyorum zatende insan o konsoldan oynamak istiyor.
Rogturk dedi: Ne alırsan al yinede kötü gözükür. Düzeltme şansın yok. En iyi çözüm bilgisayarda pcsx2 emülatör kurup oynaman. Genişletmek için tıkla... Onu yapiyorum zatende insan o konsoldan oynamak istiyor.