Playstation 2 Kaç Tl Eder ?

Yusuf Yıldız

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar benim elimde ps2 var. Evde bir kenarda duruyor oynamıyorum. Ben bunu satıp battlefield 4 almayı planlıyorum. Sizce kaç tl eder ? Bir sorum daha olucak. Ben şimdi battlefield 4 premium alıcam. Battlefield 4 premium için normal Battlefield 4 gerekiyor mu ? Yoksa tek premium almamız yetiyor mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki diğer sorum için ne düşünüyorsunuz ?

Oyun piyasası veya tekniği hakkında hiçbir fikrim yok. PlayStation 2'yi satamazsın belki de aslında. Ben iki sene önce PlayStation 3'ü 200TL'ye satmıştım. Şimdi PlayStation 3'leri ancak 100TL'ye satabilirim... Sizinki hem de PlayStation 2...

Bizim burada 2 kol + 10 oyun + 8 MB memory card = 70 TL Kollar ve oyunlar orjinal. Ama adam 50 -55'e bırakıyor.

Arkadaşlar benim elimde ps2 var. Evde bir kenarda duruyor oynamıyorum. Ben bunu satıp battlefield 4 almayı planlıyorum. Sizce kaç tl eder ? Bir sorum daha olucak. Ben şimdi battlefield 4 premium alıcam. Battlefield 4 premium için normal Battlefield 4 gerekiyor mu ? Yoksa tek premium almamız yetiyor mu ?
Battlefield 4 Premium Servis Paketi alman için, öncelikle ana oyuna sahip olman gerekir.

Kardeşim bana ps 2'yi satarsan sana 60 tl veririm.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı