PlayStation 2 Memory kart dönüyor

637956

Decapat
Merhaba, elimde bir adet PlayStation 2 var. Fmcb yüklü Memory kartım dolmak üzere, bir iki save Şile'yim dedim girince dönüyor. Ne yapmalıyım? Not fmcbyi silmemem lazım.@salih213

Merhaba, elimde bir adet PlayStation 2 var. Fmcb yüklü Memory kartım dolmak üzere, bir iki save Şile'yim dedim girince dönüyor. Ne yapmalıyım? Not fmcbyi silmemem lazım.@salih213
Konudan bağımsız olarak, Fbmc kartı nerden buldun dostum. Ben bayağı aradım güvenilir satıcı bulamadım. Fbmc destekli kart bulsam kurulumunu kendimde yaparım

Konudan bağımsız olarak, Fbmc kartı nerden buldun dostum. Ben bayağı aradım güvenilir satıcı bulamadım. Fbmc destekli kart bulsam kurulumunu kendimde yaparım
Dolap vb uygulamalarda var ama çok pahalı satıyorlar fmcb desteklemeyen kartda yok bu arada . Her kart destekler.

Dolap vb uygulamalarda var ama çok pahalı satıyorlar fmcb desteklemeyen kartda yok bu arada . Her kart destekler.
Magic gate desteği olmayan kartlara freeboot mc kurulamıyor.

Magic gate desteği olmayan kartlara freeboot mc kurulamıyor.
Bir araştırın hocam ama dolap tarzı uygulamalarda satılıyor.

@salih213

Bir araştırın hocam ama dolap tarzı uygulamalarda satılıyor.

@salih213
@salih213 hocam aynı sorunu sizde yaşamışsınız nasıl çözdünüz ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…