PlayStation 2 portable ne kadar eder?

Kayra72

Decapat
Merhaba elimde PlayStation 2 portable bulunmakta. 2 adet kapalı kutu daha önce hiç kullanılmamış oyunu bulunmakta ve konsolun çantası bulunmakta. Bu konsolu kaç liraya satabilirim?
Oyunlar: Dragon Ball Z shin budokai diğer oyun: Star Wars: Battlefront Renegade squadron. İki oyunda kapalı kutuda saklanmıştır hiç açılmamıştır CD'nin üstündeki resimlerde en ufak kusur söz konusu değildir. Ek olarak cihazın şarj aleti bulunmamakta.

Cihazın resmi:
PSP GAME COMPLATIBLITY LIST.jpg

PS2 portable diye bir cihaz yok ki hocam:D var ama olanlar da Custom cihazlar. Bu bildiğimiz PSP versiyonuna göre para ediyor, şu anda pahalılar aslında ama bence saklayın ileride daha değerlenir bunlar. Açıkçası ben PSP almayı kimseye tavsiye eden biri değilim.

PS2 portable diye bir cihaz yok ki hocam:D var ama olanlar da Custom cihazlar. Bu bildiğimiz PSP versiyonuna göre para ediyor, şu anda pahalılar aslında ama bence saklayın ileride daha değerlenir bunlar. Açıkçası ben PSP almayı kimseye tavsiye eden biri değilim.
Aslında nostaljik güzel bir cihaz ama gereksiz pahalı ve oyun çeşitliliği az. Onun yerine telefon veya tablete PPSSPP yükleyip oynayabilriz.

Cihazın saklama kutusunda diğer işlevi ile taşıma çantasında PS2 PlayStation portable yazıyor. Tam olarak anlayamadım bu portable yazısı öylesinemi yazılmış?

Onlar bu cihaz eski yav deyip 500 lira derler hocam, internette temizlerini 4-5k ettiğini gördüm hiçbir kusuru olmayıp kutu fatura vs. her şeyi duranlar(ha alan var mı yok). Genelde 2K ya kadar alıcı buluyorlar.

Konsol çok kullanılmadı en fazla 1 yıl kullanılmıştır. Hiçbir sorunu bulunmamakta. YouTube canlı yayın yapan bir esnaf var yanlış duymadıysam PlayStation 2 - 3 konsoluna normal cihazı 10 bin Türk lirasına kadar aldığını duymuştum. Acaba normal PlayStation 2'mi daha değerli? Yoksa PSP olan mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı