PlayStation 2 Tavsiyesi

T-Bad

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
Öncelikle herkese selam. Koleksiyonuma PlayStation 2 cihazını eklemeye karar verdim. Fakat cihaz hakkında hiçbir bilgim yok. Bildiğim kadarıyla fat ve Slim kasa olarak iki seçeneği mevcut. Çipli olursa DVD film ve kopya oyun oynatıyor. Bu çiplerin çeşitleri falan var sanırsam. Çip kalitesi fark eder mi? Ayrıca sahibinden ve Letgo'dan baktığım kadarıyla gözü bozuk bazı cihazlar görüyorum. Cihazı alıp yaptırtsam kaça patlar? Ya da parçasını alsam ben yapabilir miyim? Bir de bu fat kasalara HDD eklenerek oyun oynanıyor sanırım. Bu olay Slim kasalarda mevcut değil sanırsam. Sizden ricam bilen bir arkadaş bana PlayStation 2 alırken hangi kasayı tercih edersem daha iyi olacağını, alırken nelere dikkat etmem gerektiğini, ortalama ne kadar fiyat ödemem gerektiğini yazarsa çok sevinirim. Korsana her ne kadar karşı olsam da yaşadığım ilde 20 senelik oyun konsoluna ait orijinal bir oyun bulmak çok zor olacak.

Çok iyi bir bilgisayarınız varsa PS2 almanız gereksiz emülatör yardımıyla elinizde bir kol varsa sorunsuz bir şekilde oynuyabilirsiniz

Sevgili forum üyesi, bende biliyorum emülatör kullanmasını. Ama yukarıda gördüğün üzere " Koleksiyon" diye belirtmişim.

Bozuk alma fat kasa al alcağın playstation 2 200 Tl'yi geçmesin
Fat kasanın HDD takılabilmesi dışında avantajları nelerdir ? Bozuk almaktan vazgeçtim bir kaç tamir videosu izlediğimde bu fikrimden vazgeçtim. Slim kasaya HDD takılıyor mu bilgin var mı ?

Sevgili forum üyesi, bende biliyorum emülatör kullanmasını. Ama yukarıda gördüğün üzere " Koleksiyon" diye belirtmişim.

Fat kasanın HDD takılabilmesi dışında avantajları nelerdir? Bozuk almaktan vazgeçtim birkaç tamir videosu izlediğimde bu fikrimden vazgeçtim. Slim kasaya HDD takılıyor mu bilgin var mı?

Slim kasaya HDD takılmaz sadece fat kasalara HDD takılabilir

Fat kasanın hiçbi avantajı yok hatta lensi slim kasalara göre daha dayanıksız ve çabuk bozulabilir

PS2'nin 3 modeli var fat-Slim ve son çıkan Slim kasa sana tavsiyem fat almandan yana olacaktır fakat çok yıprandıkarı için sorun yaşıyabilirsin sonuçta ilk makineler ama ben DVD CD yazdırıp oynuyayım dersen o zaman son çıkan adaptörsüz çipli bir tane Slim kasayı almanı öneririm

Sonuçta ikisininde lensi bozulabiliyor sanırsam. Amacım CD ile oyun oynayıp bozulduktan sonra HDD veya USB ile devam etmek. Bu slim kasalara usb yolu ile HDD bağlasak oynayabilir miyiz ? Yüksek okuma hızına sahip olan bir flaş bellek kullanırsam kasma donma ve takılma gibi sorun yaşar mıyım ?

Sonuçta ikisininde lensi bozulabiliyor sanırsam. Amacım CD ile oyun oynayıp bozulduktan sonra HDD veya USB ile devam etmek. Bu slim kasalara usb yolu ile HDD bağlasak oynayabilir miyiz ? Yüksek okuma hızına sahip olan bir flaş bellek kullanırsam kasma donma ve takılma gibi sorun yaşar mıyım ?
Sadece böyle oyunların sinematik sahnelerinde hafif takılmalar yaşarsın ama oyun donmaz yani sorun olmaz bunun için yapabileceğin birşey yok ps2 ile ilgili alakalı kullandığı usb portları eski teknoloji olduğu için slim kasalara usb takabilirsin 2 adet usb port girişi var hddyi usb yoluylada bağlayabilirsin çevirici ile flaş bellekten oyunları sorunsuz oynarsın

Hocam rica etsem bir adet sosyal medya hesabınızı alabilir miyim aklıma soru takıldığı zaman oradan sorarım. Bu arada teşekkür ederim gerçekten de bu cihazlardan anlayan birisi gibisiniz.

Hocam rica etsem bir adet sosyal medya hesabınızı alabilir miyim aklıma soru takıldığı zaman oradan sorarım. Bu arada teşekkür ederim gerçekten de bu cihazlardan anlayan birisi gibisiniz.
Açık konuşmak gerekise sosyal hesap kullanmıyorum 😀 gereksiz geliyor. Bana burdan sorun olunca istediğin zaman çekinmeden mesaj atabilirsin

Oyun rehberi içinde youtube veya şu videoya göz atabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Playstation 2 cihazını vga monitöre bağlama gibi bir durum söz konusu mu ? İnternette kablolar falan gördüm ama ne kadar doğru bilemiyorum sahte olma ihtilamalleri var. Ayrıca fat kasa alacak gibiyim. Hem kendim oyun yazıp oynayacağım hem HDD ile oyun oynayacağım. Sizce mantıklı bir karar mı ? Lens bozulursa HDD ile devam ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı