PlayStation 3 2023'te alınır mı?

deltawrp

Hectopat
Çok fazla konu açtım bu konu hakkında ama bütçem olmadığı için kesin bir karar vermek istiyorum.

Ben şimdiye kadar hiç oyun oynamamış birisiyim. Sadece mobil oyunlar ve 15 yaşındaki PC oyunları falan, onlar da 25 FPS.

Bu cihazı alsam kaç yıl idare eder beni veya eder mi?

Eski oyunları oynamayı seviyorsanız ki ben bayılırım neden olmasın?

Eski oyunları oynamayı seviyorsanız ki ben bayılırım neden olmasın?
Hem ps3 için oldukça kaliteli yapımlar mevcut.

Sana önerim almandır yeni sattım bende de vardı süper Slim modeli gayet işimi görüyordu.

Eskiye dönük oyunları oynamak istiyorsan alabilirsin.

İmkanlar kısıtlıysa yapacak bir şey yok. Ben şahsen tavsiye etmiyorum. Hatta konsol tavsiye etmiyorum bu ülkede, oyunlar 1000TL'den başlıyor. Aylık kazancınız çok yüksek değilse, konsol işi zor. Belki kardeşlikle yarı yarıya alınır. PC tarafı bana her zaman daha cazip gelmiştir.

Bence PS3 almayın 2500TL'ye falan satıyorlar. Hem alırsanız güncelleme desteği yok, oyun çıkmıyor ve mağaza desteği bile yok ama bütçe kısıtlıysa alınabilir.

God of War, Uncharted, Last of Us gibi kaliteli yapımlar hep PS3'de bulunan eserler hocam. Yani sizi sırf bu oyunlar bile götürecektir.

Bence alınmaz, bütçe yoksa alınabilir ama bence para biriktirilip ya PC ya da daha iyi bir konsol alınması daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…